Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelenthet az, hogy sokszor...

Mit jelenthet az, hogy sokszor álmodom azt, hogy sietek a buszra, vagy kapkodok, mert nem akarom lekésni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
busszal jársz? Szerintem szorongsz valami miatt. nézd meg ezt: [link] ,talán segit,de PDF-et kell tudjál nyitni,hogy elolvasd,ha nem tudod megnyitni,töltsd le a Foxit Reader-t.Remélem segitettem.
2009. máj. 18. 18:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Ugyanezt álmodom én is!!!!!! Nagyon sokszor visszatér!! De én tudom, hogy miért: elég kapkodós alkat voltam és folyton lekéstem a buszt, amivel a barátomhoz mentem volna. Mindig utolsó pillanatban értem ki, volt, hogy az orrom előtt ment el. Eltelt pár év, azóta végetért az a kapcsolat, elköltöztem és mikor már szinte elfelejtettem azokat az időket, elkezdtem arról álmodni, hogy rohanok a buszhoz, tudom, hogy mindjárt indul, de még egy csomó minden össze kell pakolnom, meg ilyenek! Rendesen szorongok álmomban! Elég érdekes, mert akkor nem nagyon izgatott a dolog! Lehet, hogy azt a stresszt most dolgozza fel az agyam.

Neked nincs hasonló élményed?

2009. máj. 18. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!