Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » CSak én vagyok olyan nyusziszi...

CSak én vagyok olyan nyusziszivű, hogy sírok ettől a videotol?

2011. dec. 17. 19:50
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nekem is de ...
2012. dec. 30. 08:23
 22/28 anonim ***** válasza:

Én nekem is ezt szokták csinálni a kutyák!

Sőt az utcán oda sétálok egy blökihez és az is ugyanezt csinálta. :) na jó nem is. :)

Valaki itt oltotta a katonákat hogy terrorizálják a helyieket.Nos ő nekik is feladatuk van ,ha háborúba mennek ők sem a gyerekeket meg a nőket lővik le ha nem az ellenséget,meg aki szolgálatban van ő a saját életét veszélyezteti minden bevetésen és ez tiszteletre méltó.A katonák arról tehetnek hogy hivatásukat megválasztották,de arról nem hogy a hazájuk hova küldik őket és hogy milyen indokkal.

2012. dec. 30. 12:29
 23/28 anonim ***** válasza:
én is csak elmosolyodtam
2012. dec. 30. 20:09
 24/28 anonim ***** válasza:

# 22

Bizonyára nem hallottál a botrányokról, pl az amerikai katonákról Irakban, akikről kiszivárogtak a felvételek, hogy helikopterről röhögve lőnek egy halom civilre, gyerekre és nőre. Számtalan ilyen eset történt.

Egyébként az Afganisztáni bulijuk, amiért cserébe fél évenként Kuvaitban nyaralnak egyet, röpke 10.000 (2 millió forint)dollárért havonta egészen megéri. Ezeknek az embereknek a nagy része ezért megy a seregbe, semmiféle haza szolgálatáról nincs itt szó!!!

Lehet katonaként szolgálni az országot, háborúban becsületes módon is, ez az egyik legszebb dolog. A napi szinten megjelenő botrányok nem azt mutatják, hogy ők így járnának el! Katonaként harcolni a dolguk, nem terrort vinni amerre járnak!

Tisztelet a kivételnek, akik csak tévelyedettek.

Erről ennyit.

2012. dec. 31. 02:50
 25/28 anonim ***** válasza:
Én is megsirattam kicsit. Nagyon megható. :)
2013. febr. 18. 19:32
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem, csak simán b.zi vagy.

Vagy csaj.

2013. febr. 18. 23:17
 27/28 anonim ***** válasza:
dearanyos :D
2013. febr. 19. 10:59
 28/28 anonim ***** válasza:
Sírni nem sírok tőle, de tetszik és aranyosnak tartom, mivel magam is kutyás vagyok és az én kutyáim is ugyanígy örülnek nekem. Még pár órás távollét után is :)
2013. ápr. 30. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!