Kéne egy barát?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és csomószor érzem úgy, hogy nagyon kéne egy barát. Volt egy barátom, de nem tartott sokáig. Nem járok szórakozni, kb tanulok, lovagolok, és lényegében ennyi. Vannak barátaim, meg hobbim, stb, de néha tökre úgy érzem, hogy kéne valaki... Mindenkinek van, ezt most ne úgy értsétek, hogy menő, és kell nekem is, csak olyan rossz látni, hogy mindenki ott nyalja falja a másikat, én meg ForeverAlone... Évek óta, ha belegondolok, mindig tetszett valaki, egyszer ez, egyszer az, de ez csak tetszés, vagy így bele-beleesek másokba, de tart kb két hétig, szóval nem szerelem, meg semmi, csak megtetszik. Amilyen hülye vagyok, néha felmegyek chatroulettre, a múltkor ott sikerült belezúgni valakibe. Most ez tök hülyén hangzik, de hiányzik, hogy valaki megöleljen, vagy megcsókoljon... Most is itthon ülök egyedül, szülők máshol, ha barátom lenne, csomót lehetnénk együtt, alhatnánk együtt, de itt ülök egyedül. Tök szivesen lennék én is valakivel, sokkal több eszem lenne, mint akkor egyszer volt, tudom, hogy mit kéne változtassak, de egyszerűen sehol senki... Miért érzem így?
2011. dec. 16. 21:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kéne.
2011. dec. 16. 21:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írhatsz :)
2011. dec. 16. 21:43
 3/12 anonim ***** válasza:
énis igy vagyok...na de ha szeretnél egy barátot azért valamit tenni is kell, szóval ha megtetszik valaki akkor ne csak 100 méteres távolságból nézed és várod hogy valami történjen...és ezek a chatrulette meg ezek, szórkozásnak elmegy de nem kell ennyire komolyan venni 16/f
2011. dec. 16. 21:48
 4/12 A kérdező kommentje:
De most egy tök gyerekes osztálytársa nem fogok rányomulni, csak mert szépen mosolyog...
2011. dec. 16. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Képküldést vállalsz?
2011. dec. 16. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:
21:48-es vagyok, nem kell rányomulni, és csak úgy általánosságban értettem
2011. dec. 16. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Neked az a problémád, hogy nem jár benned a fax.
2011. dec. 17. 01:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Hidd el nem vagy egyedül!! egy csomó ember érez így (én is) de egyszer mindenki megtalálja a neki valót, de addig sem szabad feladni ;)
2011. dec. 17. 12:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Minálunk volt aki 14 évesen vesztette el a szüzességét.
2011. dec. 17. 12:52
 10/12 A kérdező kommentje:
Jó, most ez a szüzességes tökre nem ide tartozik, csak volt már barátom, tudom milyen az a hangulat, és néha tökre hiányzik.:S
2011. dec. 17. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!