Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szeretethiány, vagy mi? Miért...

Szeretethiány, vagy mi? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Vannak barátaim, az osztálytársaim nagyon bírnak, családom is szeret, DE mégis azt érzem, hogy engem nem szeretnek az emberek, engem mindenki gyűlöl...
2011. dec. 15. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Rosszul érzed
2011. dec. 15. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
amiről azt gondolod hogy mások gondolják rólad, azt te magad gondolod saját magadról. trolololol.
2011. dec. 15. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
ja, mellesleg fulladj meg. van, akit tényleg nem szeret senki, az mitmonnyon?
2011. dec. 15. 18:30
 4/6 Head ***** válasza:
0%
EMO
2011. dec. 16. 01:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Talán önbizalomhiányod van, és nem hiszed el, hogy téged lehet szeretni. Nem tudom, hogy ezen hogy lehet segíteni. Menj el önismereti csoportba. Én a Vadaskert Pszichiátrián voltam ilyen csoporton. Nézz utána, ha gondolod.

www.vadaskertalapitvany.hu

2011. dec. 16. 08:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is azt gondolom, hogy nem szeretethiányod, hanem önbizalomhiányod van. Minden apróságra, ami más, mint te képzeled, valami magaddal szembeni távolságtartást gondolsz, pedig csak mindenkinek van valamilyen hangulata, lehet, hogy éppen rossz. Pozitívabb és engedőbb hozzáállással látni fogod, hogy rosszul ítéled meg.
2011. dec. 16. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!