Tegyük fel, hogy te vagy a legszarabb szarcsimbók az egész földön. Mit teszel?
úgy értem, csak képzelj el egy lányt, aki ronda, buta, ügyetlen, a humora katasztrófa, egyszerűen utálja mindenki, vagy sajnálja. látszik, hogy soha nem lesz belőle ember, és ezt ő is tudja, és utál is felkelni minden elcseszett napon. közben imád egy srácot, az meg őt nyilvánvalóan nem. utál suliba menni is, csak eeeegy barátnője van. meg egy az előző suliból. totál egyedül sosem volt, tudja, hogy van ennél rosszabb, de azért rohadtul utálja magát. nem tud beszélgetni, mert idióta hozzá. és ha véletlenül mond valamit, ami egy kicsit vicces, örül magának, mint a fhasztuggyami. de ilyen évente kétszer fordul elő. néha eszébe jut az öngyilkosság, elmereng rajta, de nem komolyan. viszont elképzelni sem tudja, hogy valaha szeretné őt bárki. a külsején lehet javítani, de belül mindig üres marad.
érdemes élnie ennek a szarnak? ha igen, hogyan?
naná, hogy én vagyok ő, ki a fhasz lenne. ha nem én lennék, rohadtul nem érdekelne, ha valaki ilyen. oldja meg.
hasonló gondokkal küzdök..
de a merengés sosem segít, ennek ellenére naphosszakat szoktam én is
és nekem is két barátom van, egy régi sulis haver, meg egy pesti aki még ált suliba tesóm osztálytársa volt ,most már legjobb barát..és ha velük vagyok jól érzem magam ,de a hét nagyrészében szarfejnek..mer elveszek a gátlásaimban, vannak részegedő hétvégék, akkor egész jól vagyok, de sokszor szarul
DE NEM FOGOM KINYÍRNI MAGAM, bár a füvön néha elgondolkodom én is..
hallod menjünk már el vmi színjátszó körbe, ilyen helyeken elvileg meg lehet tanulni kezelni a hasonló szitukat:D
én biztos el megyek ,csak még nem vagyok készen vmi visszatart
18f
nem rakok képet, semmi értelme. ké, hogy a külső számít, de néha nem elég, és őmm, mondták már így képről, hogy nem vagyok csúnya de ez szart se ér.
69%os(:DD): hé, színjátszókör? wáó, erre sosem gondoltam. oké, probléma egy: valszeg félénk meg bizonytalan vagyok hozzá, és elszarnék mindent.. probléma kettő: őő, asszem, nincs több, de ez pont elég. de azért utánanézek. hé, nem hinném, hogy öngyilkos leszek, gyáva vagyok hozzá, tényleg. szóval, csak számolgatom a napokat tovább. de ez a szinjátszóizé most tényleg érdekel. fhasza, köszi.
Pont azért menj el színjátszó körbe, javaslom, mert félénk vagy hozzá. De csak akkor , amikor van kedved hozzá - erőltetni nem érdemes a dolgokat, általában, bár kivétel erősíti a szabályt.
Felrázni önmagunkat viszont érdemes.
Amúgy meg bátor vagy, hogy ki merted írni problémáidat.
A kamasz életundoritiszen kívül semmi bajt nem látok benned, csak ezen sorodat:
"[...]ha nem én lennék, rohadtul nem érdekelne, ha valaki ilyen. oldja meg."
Ez nagy genyóság... szedd össze magad, kérlek.
HA ehelyett inkább MEGPRÓBÁLSZ MÁSOKON SEGÍTENI (olyanoknak, akik legalább egy picit meg is érdemlik), akkor elkezdted megérteni az élet egységét és valami fontosat... ráadásul eközben észre fogod venni, hogy mennyi embernek van még problémája rajtad kívül, sőt, sokaknak még súlyosabb, mint neked.
Bár ha kábszerrel tovább akarsz rontani helyzeteden, a te bajod, a te döntésed... Nem próbáltam soha ,nem is akarom, de láttam magam körül "érdekes" embereket... állítólag bizonyos szereket elég egyszer kipróbálni ahhoz ,hogy rászokj - ne tedd már csak ezért se; feltéve, hogy nem akarod súlyosbítani helyzeted. Ha rontani akarsz a szitun, akkor felőlem azt csinálsz ,amit akarsz.
Segíteni csak annak lehet ,aki engedi. Ha meghallgat vki téged, már avval is segít. Ezen felül nem tudok többet tenni se én, se legtöbben ,akik itt figyelünk rád, írunk neked. De ez is valami. És mondom: ha te segítesz másokon, ki fogsz mozdulni minimum lelkileg, a bajból.
jó, MEGPRÓBÁLOK MÁSOKON SEGÍTENI
kinyirom magam.
21F: takaroggyinnen
Ha megölöd magad, avval nem segítesz senkin, önmagadon meg végképp nem. Én szívesen meghallgatlak továbbra is, pontosabban olvaslak. Ha van rá szükséged.
Ha nincs, akkor nincs; te döntöd el, mit teszel. Nem vagyok pszichológus, csak egy egyszerű halandó.
boldog vagy? ezért olvasol gyékát?
oké, sajnálom, nem akarlak bántani meg semmi, de megbántam, hogy felraktam ezt a kérdést. hát ezt rohadtul magamnak kell megoldanom. csak kiírtam magamból, ké? szóval köszi, nem kell segítség. vagy kéne, de nem lehet.
khösz mindenkinek a választ, tényleg.
Aki képes önzetlenül segíteni másnak, idővel segítséget kap vagy másoktól, vagy többdimenziós szintről / "fentről" (hívd, ahogy akarod), vagy mindkét módon kap segítséget.
Nem volt hiábavaló, hogy kiírtad ide a kérdésed.
Amúgy meg szorítok neked! :)
...még valami: én nem azt írtam, hogy boldog vagyok, de amint túl leszek sikerrel a feladataimon, teljes mértékben az "leszek, bár az időhatározó félreérthető a spirituális szinteken, ami az anyagi világot IS magába foglalja.
Ezt írtam: "[...]Ennél fogva tovább fejlődtem lelkileg, még szélesebb rálátásom, megértésem lett a dolgokra, és sokkal erősebb lettem.[...]"
Tehát a "leszek" félreérthető kifejezés, ezt csak a földi időillúziónk szemszögéből voltam kénytelen eképpen megfogalmazni. Azaz: már most magabiztos vagyok, mert spirituális tapasztalataimmal sokkal átfogóbban látom a Létezést és annak mikéntjét. Ettől még nehézségeim vannak, főleg irigyeim miatt.
Az egyik legnagyobb butaság -és ártás önmagának, ami csak időhúzás + szenvedés neki- az, ha valaki lehúzni igyekszik a másikat, akire irigy, ahelyett, hogy önállóan gondolkodna, fejlesztené önmagát lelkileg, és gondolkodásmódban, vagy legalább tanulna attól, akire irigy, vagy segítséget kérne tőle, vagy bármi értelmeset tenne ahelyett, hogy negatív.
Ezt most nem a kedves kérdezőre értem, hanem az én feladataim nehézségei okára.
Bár lehet, hogy akad pár gondolatom, amit ő is megfogadhatna, hátha észreveszi, hogy van benne valami... működőképes... ehhez persze lelkierő kell és próbálkozás, nem elhagynia magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!