Most 13 éves vagyok és 180cm-er. Ezt nagyon magasnak gondolom Szerintetek ez túl magas?
Figyelt kérdés
Most 13 éves vagyok és 180cm-er. Ezt nagyon magasnak gondolom az osztályban mindenkinél egy fél fejjel magasabb vagyok. Szerintetek kb. milyen magas leszek? (tudom embertől függ de mégis) A másik lehet-e ellene tenni hogy mondjuk leálljak a növésben? Az utolsó kérdésem ha mondjuk 2méter körüli magas leszek a lányokat ez zavarja?2011. dec. 15. 15:31
11/17 anonim válasza:
hat ilyesmirol irhatok en is, mert en 14 vagyok és 185 cm. de engem nem zavar
12/17 anonim válasza:
lehet hogy te már nem is fogsz nőni.
élő példa Will Smith, 1 tudtad-e kérdésben van hogy "Tudtad-e hogy Will Smith 13 évesen is akkora volt mint most 188cm?"
de lehet hogy 2m is eléred ..
nos én 16 éves vagyok 172 cm-rel (fiú), én örülnék ha 180 cm-t még elérhetném az életben, szóval örülj :D
az hogy a 2m zavarja-e a lányokat, egyénfüggő lehet hogy vkinek nem fog tetszeni de nem veti el mindenki :)
mondjuk ez olyan mint minden más vkinek ez tetszik vkinek az ..
14/17 anonim válasza:
Mindenki milyen nagy 13 évesen :) én 16 vagyok, most 176 cm még nem volt olyan év hogy nem nőttem volna, szóval hátha meglesz a 180 :D
15/17 anonim válasza:
Szia én 13 éves vagyok 175 cm magassággal és bocsi lehagytam h lány vagyok szóval sok magas ember van egyébként pedig valószínű hogy te gyorsabban elérted a végleges magasságod amennyiben nem akkor sem kell aggódni :)
16/17 anonim válasza:
13 vagyok és én is 180 cm vagyok és fiú
17/17 anonim válasza:
szia az a lány vagyok aki régebben írta hogy "172 cm vagyok 13 évesen" most 15 éves leszek, még mindig növök sőt azóta most vagyok 180 centi:D kitudja mekkora leszek. De nálam pl. mindig előnyben vannak a magas fiúk, sőt még az alacsonyabbaknak is tetszhetnek az olyan égimeszelők mint mi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!