Ez az élet? Munka, alvás, hitelfizetés, tescoba silány minőség vásárlás hogy legyen pénz rezsire, túlóra, stressz, való világ, xfaktor, túlóra, vita a pénzről, ja és a túlórát majdnem kihagytam.
van akinek ez az élet. általában ők szavaznak nemmel a drogliberalizációs népszavazásokon, és ők tapsolnak, ha a Vezér kijárási tilalmat rendel el a fiatalkorúaknak éjszakára.
de azért van, aki még tudja hogy kell élni. én egy kisebb megyére való olyan embert ismerek. :)
Jól látod a helyzetet.........
Ezt akarják mindenkivel, "agymosott" konzumidiótát nevelni mindenkiből.
14#
Nem kell bűnös útra térni ahhoz, hogy kiszállj ebből sz@rból.
Látod, Téged is megfertőzött ez a rendszer. Miért lennék bűnös, ha nem követem ezt a kozmopolita, globalista ideológiát?
Persze, ha van hiteled, akkor már beindult a szopóág, de akkor is van esély, hogy kilépjen ebből a szarból az ember, csak 99%-ban nem meri megtenni.
Akik létrehozták ez az "életstílust" amit a címedben írtál, jól tudják, hogy nagyon kevés ember tudja, meri megtenni, hogy kilépjen ebből a konzumidióta világból.
14es
Nem igazán értem mire akarsz kilyukadni. Én konkrétan a bűnözésre gondoltam. Te pedig gondolom arra hogy vonuljak el egy erdőbe halászni meg vadászni meg lakjak kunyhóba:)de lehet hogy félreértettelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!