Nem segítettem egy kiscicának és lelkiismeretfurdalásom van. (? )
Veletek volt már ilyen?
A történet: a kapunk előtt volt, gondolom vki odatette mert már nem kellett neki. A szüleim mondták h ne hozzam be, majd hazamegy. Amikor kimentem az utcára szívszaggatóan nyávogva jött utánam, megkerültem az egész tömböt h lemaradjon, aztán nem láttam többé.
Már legalább egy éve volt de most is nagyon szomorú vagyok ha eszembe jut. :_(
Legközelebb ha ilyen lesz nem hallgatok a szüleimre hanem csakazértis befogadom. :_(
ne olts, az ilyenekből lesznek a facebookos továbbküldős sztorik.
amúgy volt már hasonló velem is, pont kismacskával, de én be is vittem a szobába, és utána kellett elengedni, hát nem nagyon bírom az ilyesmit. de szerintem senki sem.
Örülj neki hogy Te csak egy kiscica miatt aggódsz.
Én ma elkövettem egy hibát,cserben hagytam valakit és már nem tudok visszamenni jóvátenni...........Csak imádkozom az istenhez hogy azt a valakit megtalálják :(
Velem is volt ilyen. Annyira bántott, hogy azóta átestem a ló túloldalára, és iszonyatos terheket vállalok magamra, de ha magányos állatot találok az utcán, akkor hazaviszem és keresek neki gazdát.
Ahányszor meglátok úgy egy kutyát, hogy nincs szorosan mögötte a gazdi, beszédülök az idegességtől, hogy már megint, de nem bírom elfordítani a fejem és otthagyni.
Nem bántottad a cicát, és minden bizonnyal most már vannak "cica barátai" vagy gazdija is. :)
Ha pedig nem-egy jobb helyen van.
Tudom, nem egy 100%-ig derűs válasz, de remélem segített. :)
:)
Egy éve én is megmentettem egy kutyust, kint fagyoskodott télen egy utcasarkon, albérletbe nem vihettem de egy ismerős idős házaspár szerencsére a közelben lakik, és találtak neki gazdát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!