Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehetne kedves, vidám arcom?

Hogy lehetne kedves, vidám arcom?

Figyelt kérdés
Vannak nők, akiknek még a szeme is mosolyog, és akkor is szépnek tűnnek, ha tulajdonképpen nem azok. Nekem szép az arcom, de annyira komor fejem van, hogy hiába néz ki jól az arcberendezésem objektíven, az embernek az életkedve is elmegy ha rámnéz. :S Még akkor is, ha pedig vidám vagyok. Csak akkor látszik rajtam jókedv, ha teliszájjal vigyorgok. Az ajkaim sarka is erősen lefelé áll. Hogy lehetne kedves arcom?
2011. dec. 13. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:

ez egy nehéz kérdés, hogy hogy lehetne.

én nem láttam még olyat, aki vidámnak tűnt, pedig nem volt az, hogy sugározta volna az energiát, amikor kattogott valamin.

nem koncentrálhatunk egész nap a szemizmainkra, és hogy milyen arcot vágunk, tehát ennek automatikusnak kéne lennie, gondolom ezért szokták mondani, hogy minden kiül az ember arcára, tudatos és tudattalan problémák egyaránt.

2011. dec. 13. 19:32
 2/2 anonim ***** válasza:
60%

Nézz nagyon sok vígjátékot!Segíteni fog!Komolyan!

Ha sokat nevetsz a filmeken az kihatással van az életedre és többször fogsz mosolyogni akár az által ha mész az utcán és egy szituációról beugrik valami viccces:)

Én is jobban komázom a mosolygós nőket!Nem tudom miért ,de Én olyan nőt akarok magam mellé aki mindig boldog,sokat mosolyog,Nem tudom de egy nagyon szép mosoly rám mély benyomást tesz.

26F

2011. dec. 13. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!