Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még valaki ilyen helyzetben?

Van még valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. Bármennyire próbálkozom, nem sikerül barátokat szereznem. Van még valaki ilyen helyzetben? Ha igen akkor mi tesztek/próbáltok tenni ellene?

föleg hasonló korúak válaszát várom.

2011. dec. 11. 00:13
 1/10 anonim ***** válasza:

élőben nem szoktam barátokat keresni, csak itt neten próbálok hozzám hasonlókkal beszélgetni, de sokszor csak 1-2 napig beszéltünk, aztán annyi, lesz.rtuk egymást:/

16/L

2011. dec. 11. 00:17
 2/10 anonim ***** válasza:
14/F nekem se nagyon sikerül. én próbáltam már iskolában meg interneten is haverkodni, sehol se nagyon megy. nincs kedved kérdező egy privátot írni nekem?
2011. dec. 11. 00:40
 3/10 anonim válasza:

Barátot nem keresni kell, rátalálsz hidd el suliban vagy valahol egy szórakozóhelyen, elkezdtek beszélni és összebarátkoztok, nekem van pár barátom de már rájöttem igaz barátom egy sincs, magánügyeimet megoldom magam, légy nyitott mások felé az a legfőbb és ők is megnyílnak feléd :)

Annyit még a netes ismerkedés sem rossz nekem is vannak netes ismerőseim, valakikkel beszéltem 1-2 évig azóta elszakadtunk egymástól, de ahogy az előttem szóló is leírta sok olyan akivel csak 1-szer 2-szer beszélsz :)

Sok sikert és kitartást 19/F

2011. dec. 11. 01:07
 4/10 ZoArG válasza:

Hali

az elöttem lévőhöz még annyit hozzáfőznék hogy ne úgy legyél nyitott hogy kiadod az életedet... hanem hogy valamilyen témárol beszélgettek... pl sport,autók,politika.... nem tom ami érdekel téged is és őt is... utána majd jön az hogy találkozgattok máshol is... és ne hazudj !!! ez a legfontosabb pl:ne mondd azt hogy apád gazdag és ferraritok van mert feltűnő és nem hihető csak akkor mondd ha tényleg így van... de persze ahogy mondtam ne az életeddel nyiss... menni fog az csak bízz magadban és merjél megszólítani mást is... :):)

üdv, Zoli/18

2011. dec. 12. 16:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Én 15 éves lány vagyok, és valahogy hasonló gondjaim vannak, mint neked. Bárhogy is igyekszem, valahogy mindig minden rosszul sül el. Ha végre találok valakit, akiben elkezdek megbízni és igazán megnyílni neki, az az illető is szépen átvág... Én most, mivel jobb megoldást nem tudok már, és mivel egyszerűen szörnyű osztályközösségbe kerültem, "szerencsét próbálok" egy új iskolában, mondván, hogy ennél magányosabb nem lehetek, valamint ennél rosszabb közösségbe se nagyon kerülhetek.

Lehet bennem van a hiba, de én inkább magával, a mai átlagos tizenévesek életfelfogásával nem tudok egyet érteni...Talán ezért nem sikerül igazi barátokra lelnem.

2011. dec. 12. 18:32
 6/10 anonim válasza:
5-ik, én is rossz osztályközösségben voltam 4 évig most is bánom, hogy nem mentem, de ha elakarsz menni a jövődet tartsd szem előtt, mármint, hogy milyen színvonalú az iskola, ha suliban nincs barátod majd lesz, vagy ha nem akkor máshonnan találsz barátot, nem fontos, hogy barátok legyetek, csak rosszba se legyél az osztálytársaiddal mert össze vagy velük zárva, az átvágásról az élet ilyen, valamikor lány veri át a fiút vagy fiú a lányt teljesen mindegy, túl kell tenni mindig az emberen a múlton, és reménykedni egy szebb jövőn 19/F :)
2011. dec. 12. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Az 5. válaszoló vagyok. Én már másfél éve próbálok beilleszkedni és még mindig hátravan három és fél évem, mivel ötévfolyamos gimnáziumba járok. Az biztos, hogy csak gyengébb suliba tudnék átmenni innen, viszont képtelen vagyok elviselni ezt a környezetet magam körül. Az egyetlen barátom vágott át épp egy pár napja... Rajta kívül senkim nem nincs, akivel elbeszélgethetnék úgy igazán. Máshonnan meg valahogy nekem soha nem jön össze ez a barátkozás. Mondhatjuk egyedül maradtam... Szerintem már csak egy új kezdet segíthet, de abban még bízom.:)
2011. dec. 13. 16:49
 8/10 anonim válasza:
Akkor maradj a suliban, hisz későbbi jövődet erősen befolyásolja, ami még most nem tűnik fontosnak de később igazán fontos lehet, a barátkozással próbálkozzál talán sikerül, vagy ismerkedj neten lányokkal, fiúkkal, akivel jó esik :)
2011. dec. 13. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
A netes ismerkedés is csupán csalódást okozott. Valamint szerintem, ha valamit igazán el akarok érni, máshol is sikerülhet...
2011. dec. 13. 18:20
 10/10 anonim válasza:
Hát csak könnyebb olyan helyen tanulni ahol ténylegesen tanítanak is, de te életed te döntesz, hogy csalódtál az nem jelenti azt, hogy mindig fogsz, életben sokszor csalódik az ember, de nem feltétlen kell elzárkózni, szóval csak nyitottan :)
2011. dec. 13. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!