Miért vagyok ennyire "szociálisan esetlen"?
Tömören: nagyon könnyen tönkreteszem a szociális kapcsolataimat, akarva- akaratlanul, fura is vagyok egy kicsit, talán a különc jobb szó rá(m) (pl volt rá példa h. híd alatt aludjak, vagy csak egy szimpla építkezésen, szeretek magas helyekre felmászni s az esőben ülve a kedvenc zenéimet hallgatni, vagy este a garázstetőről nézni a hullócsillagokat).
Vannak barátaim (egy kezem megtudom őket számolni, bízom is bennük), de kifejezetten gyűlölöm és megvetem a felszínes kapcsolataikat ezért nem is törekszek arra h. ilyen téren népszerű legyek. Előző félévben pl az egyetemen évfolyam első lettem (állítólag) most meg teljesen hidegen hagy az egész, és csak be akarom járni legalább európát, holott tudom, hogy a tanulás és ezek a kapcsolatok amiket felépítek (majd azon nyomban tönkre is teszek) jelentik a jövőmet.
Talán rendkívül alacsony az érzelmi-intelligenciám és ezért vagyok "socially awkward"?
bocs ha raboltam az időd, ki kellett írjam (magamból), nem találtam más olyan kategóriát ahol esetleg még válaszolnak is...
Én is ilyen vagyok :D "pl volt rá példa h. híd alatt aludjak, vagy csak egy szimpla építkezésen, szeretek magas helyekre felmászni s az esőben ülve a kedvenc zenéimet hallgatni, vagy este a garázstetőről nézni a hullócsillagokat" ez a rész tetszik :)) én mondjuk nem híd alatt szoktam aludni hanem lépcsőn ;)
A felszínességnél persze hogy nincs rosszabb, de ez az a tipikus kispolgári magatartás :D sajna ilyen az emberek 90%a
Suliban van mikor én is kitűnő vagyok, mikor épp érdekes a téma, meg nincs jobb dolgom, de van mikor lógok, meg nem tanulok mert máshoz van kedvem... amúgy szerintem nem feltétlen a kapcsolataid jelentik a jövődet szerintem...legalábbis remélem hogy nem így van :D
elvileg nekem is alacsony az EQ-m , egyik netes tesztbe kijött valami 5 % xD azt hiszem ez azt jelenti hogy nem tudod hogyan kell kifejezni az érzelmeket bizonyos helyzetekben..Oo vagy nem tudom,..de bizonyosan köze van hozzá..bár sztem ez nem is annyira 'intelligencia' hanem valami más szó lenne a megfelelő..
Am én nem vagyok egyetemista még, csak végzős középsuliban..:)
Egyébként én bírom az ilyen embereket, szivesen dumálnék veled :)
Am az engem is érdekel hogy mit tanulsz :D
Ja és a művészlélek honnan jön, netán szeretsz alkotni is?:D
Ha igen, az még plusz pont :) Én rajzolni szoktam főleg..imádom a grafikákat :D
(uccsó voltam am)
na úgy tűnik mégsem vagyok egyedül :D
amúgy hobbim a fotózás, aszongyák nem vagyok rossz benne, de nem hiszek nekik
ja amúgy ilyen gazdaságtudományi képzésen vagyok, de nagyjából csak azért szeretem, mert jók a a tanáraim...
21/f
bocs h. csak most válaszolok, de épp a semmitevés közbeszólt :D
ha még elolvassátok, akkor írjatok pár sort magatokról:)
Ja hát van amit csak azért tanul az ember mer jók a tanárai,...én pl azért jártam gimibe, mert ahhoz képest nem volt nagy követelmény, meg gyakorlat sincs meg stb. órákon is kb azt csinálsz amit akarsz, ha figyelsz akkor azt ha nem nem :D jah én meg 18/L vagyok ezt én is lehagytam:D
Am 11:29 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!