Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Új profil? Mi legyen vele?

Új profil? Mi legyen vele?

Figyelt kérdés
Újra HotDog tagként. Régebben volt, egészen kis jó profilom, mindig változtattam, sokat írtam bele, meggyőző képek, stb.. Sokan dícsértek. Ott megismertem valakit, aki miatt végül teljesen leléptem az oldalról, és megszüntettem mindent; összevesztünk stb. Most már békében vagyunk, csináltam új profilt, de valamiért még sincs kedvem hozzá.. Azóta az incidens óta eléggé elhátráltam ettől az oldaltól.. Talán meríthetnék energiát belőle - ami most nincs - a profilomból, ha megcsinálnám szépen, és legalább ott figyelnének rám, még ha felületesen is. Állítólag eszméletlenül írok, a stílusom, lelkivilágom megfoghatatlan ( még nekem is!), nem csinálnék túl színes profilt, de lenne benne morbid, mocskos, drámai, romantikus, de gyermeki, és őrült, parázós is. Mindezt magamból merítve.
2009. máj. 15. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
oké, de mi a kérdésed?
2009. máj. 15. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
arra én se jöttem eddig rá...:S
2009. máj. 15. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Nem csak a lelkivilágod megfoghatatlan, és valóban eszméletlenül írsz..
2009. máj. 15. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Most mit a kérdés??

Te tudod hogy akarsz e ujra tag lenni.

Amit irtál annak az első feléből azt lehet levenni hogy nem akarsz de a második felétől meg azt hogy igen.

Szerintem legyél újra tag de ne arra törekedj hogy másoknak tetszen hanem hogy s "tiéd"legyen.Lehet az egy egyszerű is nem feltétlen kell túl spirázni.

2009. máj. 15. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mire jó ez a "profilépítés"? Egoépítés? Akkora hülyeség szerintem, a fél ország az ilyen profilokon röhög. Szerintem ne csinálj!
2009. máj. 15. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!