Nagyon ciki helyzet, mit tegyek?
REggel 8 kor első tanítási óra Kémia
a tanár kihív felelni
Én tanultam, de merevedésem van
ezért azt mondom nem megyek ki, nem tanultam semmit
azt mondja,hogy eggyes
majd képri,hogy vigyem ki az ellenőrzőt
én azt mondom nincs itt, mire ő leküld az igazgatóhoz
nem merek felállni, mert
és mikor végülis muszály volt felállnom
ki mentem egyenesen az igazgatóhoz
mikor visszamentem
megint *az*
mindenki röhög
én meg elkezdek röhögni
ami miatt minden izmomat öszehúzom, ami csak ront a helyzeten
és ez történt 2 napja, azóta még nem voltam suliban :(
mit tegyek, hogy ne cikizzenek?
hú basszus ez elég vicces....szegény, biztos valami nagypon csúnya dolgot tettél, ami miatt igy büntet az ég...xD
hányadikas vagy?
Keveset maszturbálsz... :)
Am meg lehet, hogy neked ciki, de mást annyira nem érdekli. Egyszer-kétszer be fognak szólni, attól függően, hogy mennyire kedvel az osztály, de ez nem annyira gáz, bárkivel előfordulhat. Egyébként volt alami konkrét oka, hogy *az* történt, vagy csak elkalandozott a figyelmed? Ilyen esetekben igyekezz ne gondolni rá, akkor elmúlik.
Egyébként az megkérdezném még, hogy miben jársz te suliba? Mert szerintem egy alsógatyán meg farmeron keresztül az nem látszik annyira ha megfelelően elhelyezed, vagy esetleg ha velem ilyen lett volna lehúztam volna a pulóveremet odáig, hogy eltakarja.
Na szóval ne izgulj, nem fognak vele szerintem annyira basztatni...
16/F
Köszi szépen mindenkinek!Igazatok lehet,
egyébként én is farmerban járok be, de ez mégiscsak látszik, szóval...púposodik...
konkrétan pedig nem gondoltam semmire... semmi olyanra...
jáááájjj..már párszor volt velem is hogy pont emiatt izgultam hogy nehogy kihívjon a táblához.szerencsére még nem történt meg
hát csináld azt hogy eljátszod hogy leszarod őket, mikor mondják hogy "mivan felállottf.szúkám" ,ne törődj vele ,úgyis beleunnak majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!