Ha végtelen értékű pénzed lenne, mi volna az első dolgod a saját örömödre? Tegyük fel, már mindenkinek adtál, akinek akartál, stb.
Kislànyommal felkelnék kora reggel,és reggeltöl estig aa butikokat jàrnàm,neki és magmnak,közben beülnék éttermekbe,cukràszdàkba...
Ha meguntam,pakonék,és a legközelebbi repülövel elutaznék a picivel homokos tengerpartra,és élvezném az anyasàgot!
Klassz álmok! Kívánom, hogy mindenkinek teljesüljön! :)
Bocs, de világuralmi tervekhez nem szorítok, szóval ez almás, de amint lemondasz a fegyverkezésről és barátságosabb terveid lesznek, neked is drukkolok! :)
Ezek szerint átlagos vagyok, én is szép házat, autót, utazást, egy csúcs dslr fényképezőt meg hasonlókat szeretnék. (Most sóhajtottam, csak ez itt nem hallatszik!) :)
Köszönöm, hogy megírtátok! Jó néha álmodozni egy kicsit...
Béke!
"Megvenném magam" miniszterelnöknek, rendbe tennék a "portám körül" mindent, körbeutaznám a világot, és megtanulnék legalább 10-15 nyelven(:
20/L
kézilabdacipőt vennék belőle.
nyáron pedig elmennék a családommal valami jó meleg helyre nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!