Miért várják el az embertől, hogy éljen?
Figyelt kérdés
Miért éljen ha nincs semmi öröme az életben?2011. dec. 3. 19:01
11/16 A kérdező kommentje:
ok
2011. dec. 3. 19:28
12/16 anonim válasza:
"Az emberek mindig megaláznak a fogyatékosságom miatt."
Igen, az idióták.De azokkal ne foglalkozz.
Talán nem a megfelelő emberekkel érintkezel.Keress értelmesebbeket.
13/16 anonim válasza:
mert szemetek és önzőek és te is pont ilyen vagy, mert te sem foglalkozol másokkal
na jó, megértelek, én ma óta listát vezetek, hogy milyen szerencsétlenségek érnek folyamatosan, mert senki nem képes elhinni, hogy az életem szívás
találd meg azt a dolgot amiért élsz, én pl azért élek, hogy mások folyamatosan basztassanak, és hogy egész életemben szenvedjek, de most, hogy ezt már tudom igyekszem elfogadni és továbblépni
14/16 anonim válasza:
Tudod mi a baj? Elmondom! Az elején elrontottad. Mondjuk kudarcod volt az angol órán,met rosszil ejtetted ki ezt a szót. Akkor az amardt benned már egyből,h te ezt utálod neked ez nem megy és még a többiek is kinevettek. Akkor hazamész és elmeséli a bátyád,h neki nem sikerült megcisnálni a nyelvvizsgát..az rögzül benned tévesen,h ez vana génjeidben és neked sem fog menni.. Ezért bszol rá egy nagyot és utána csodálkozol,h nem megy. Elég nevetséges példa de gondolkozz. Vmit véletlen elrontottál( nem te vagy a rossz !! hanem a módszered tehát ne utáld magad) és akkor elment tőle a kedved.. Bármi probléma merül fel nem te vagy a rossz hanem a módszered. Tehát állj a talpadra és segíts magadon. Ha gondolod elmesélheted nekem privátban mi a probléma találunk rá megoldást együtt!:))
15/16 anonim válasza:
emós vagy vagy mia f@sz mindenkinek vanak problémái az élet nem habos torta ha az lenne akko meg az lenne a baj hogy minden tökéletes és uncsi.
16/16 anonim válasza:
elöző vagyok szard le az embereket, nekem is sok bajom van velük néha legszívesebben kínyirnák mindeggyiket elösször is a kétszínűekkel kezdeném aztán az álszentekel majd a tetűládákkal stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!