Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg akarok halni. Nincs...

Meg akarok halni. Nincs kedvem élni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért? Magányos vagy? utálod önmagad?
2011. dec. 3. 16:52
 2/10 anonim válasza:

1. Állj a sarkadra s oldd meg a problémásidat.

2. Aludd ki magad, hogy legyen erőd az 1és ponthoz, és kiverd a fejedből a hülyeségeket.

3. 1 pont

4. 1 pont

.

.

.

10000. 1 pont

Ha százezredikre is elbuksz, akkor garantálom,hogy olyan idős leszel arra már, hogy nem kell tegyél semmit.

2011. dec. 3. 16:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Az a bajom,hogy unatkozom. Rendesen tanulok ,mert erős iskolába járok. Nekem viszont nagyon nagyon hiányzik a társaság. Élni akaork meg bulizni nem szemnvedni:S viszont legalább már az érzés megvan 1 hónapja még ez se volt. Annyira nem érdekel smemi nincs motivációm úgy érzem maga,mint aki kiégett.
2011. dec. 3. 16:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyedül vagy hívd fel másik stréber oszttársad és mennyetek be ketten a városba és egy szórakozóhelyre előtte igyatok meg fél l vodkát ketten, utána más színben fogod látni a világot. Ha ezt megcsinálod minden rendbe jön 1 próbát megér, ha nem sikerül tovább gondolkozhatsz az öngyilkosságon.
2011. dec. 3. 17:03
 5/10 anonim válasza:
második kommentelő vagyok. Ismered azt a mondást, hogy a kutya is a jódolgában vesz meg? Na, nekem kicsit ez a benyomásom. Ha nem lenne amit egyél, nem lenne ahol lakj, és nem lenne amiben járj, sőt végignéznéd, hogy a családod is kinlódik, s még jobbik eset ha van, akkor a stréber nyugis élet a menyország lenne. Igaza van a kommentelőnek, menj ki egyet egy haveroddal, de ne a lezüllésben keresd az izgalmat. Fedezd fel, hogy mi érdekel téged, kicsit kösd le magad, keress hasonló hobbijú embereket. Én is egész nap tanulok, kemény egyetemre járok, az én szociális életem is csapnivaló, de feltalálom magam és szórakoztatom magam, és lám lám, mindig van egy két új ember, aki csatlakozik. S a kemény tanulásnak meg lesz a jutalma, mig más a megélhetésért kidolgozza a belét, lehet hogy az 'úncsi öngyilkos hajlamú életvitelednek' köszönhetően később majd csak a bulikért kell törd a fejed. Reméljük igy lesz. És ami késik nem múlik. Nyugi! Állj a sarkadra és szedd össze magad bakker!
2011. dec. 3. 17:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a mi családunk sem milliomos nicns befizetve a gáz és sorolhatnám tovább..a szüleimmel sem jó a kapcsolatom. A mésik angy baj,hogy nem bíznak bennem tehát azt sem enegdik,h főzzek avgy mossak. Ha engednék akkor is társaságot akarok és rájöttem amagmtól is,hogy vmit kell tennem. Viszont nem ismerem a világot egyáltalán..mégis hova menjek?
2011. dec. 3. 17:19
 7/10 anonim ***** válasza:
hány éves vagy és hol laksz?
2011. dec. 3. 17:26
 8/10 anonim ***** válasza:
pffff beírod a googlebe a városod nevét és azt hogy disco kihoz egy párat a legközelebbi helyre elmész, amúgy én is bulizni fogok ma és látod jó kedvem van :D az osztálytársaid nem járnak bulizni kérdezd meg hogy ne e mehetsz velük és ne legyél betoji. Ha ezt mind nem akarod akkor még most menny el egy kis éjelnappaliba vegyél vanami valami erőset iszogasd meg sétálgass aztán ha kijózanodsz menny haza ennyi utána teljesen más ember leszel sokkal lazább.
2011. dec. 3. 17:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért akarsz meghalni mert hiányzik a társasági élet? Talán 1fős az osztályod vagy tényleg nincsenek barátaid?

Mellesleg menj el discoba ha társasági életre vágy és ne itt siránkozz mert minden ember aki ide írja hogy öngyilkos akar lenni fogadok hogy 1-NEK SEM. 1 NEK SINCS OLYAN GONDJA MINT EGY EMBERNEK AKIT EGY VIDEÓBAN LÁTTAM: NINCS KEZE, NINCS LÁBA MÉGIS TELJES BOLDOG ÉLETET ÉL. Szóval ne itt siránkozz, menny fel a citromblogra, írd be a keresőbe hogy MOTIVÁCIÓ és nézd meg a videót.

2011. dec. 4. 11:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Már elnézést, de szerintem inkább ölje meg magát, mint sem elzülljön. Persze hogy más színben fogja látni a világot ha jól berúg, de attól az élete nem fog megváltozni, csak elkergeti a problémáit egy időre. Én is depressziós vagyok, de nem szándékszom megölni magam. Egyébként meg nem mindenki szereti a discot, főleg ha nincs jó társasága. Azt meg nem tudhatjátok hogy áll az osztálytársaival.
2012. szept. 7. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!