Mire gondolnak az emberek? (bővebben lent)
Mire gondolsz például, amikor egyedül vagy, elalvás előtt, amikor elkalandoznak a gondolataid stb?
lehet érdekes (egyesek szerit lehet hülye) kérdés, de engem érdekel.. vagyis én ezekben a helyzetekben általában különböző helyzeteket képzelek el, amikben én jól érzem magam... pl. hogy azzal a fiúval beszélek, aki tetszik stb... Más is van így?
Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, mások hogy vannak ezzel.!
mostanàba nagyon sokat gondolok arra, hogy milyen jó lenne segíteni sok emberen és àllaton (menhely stb) és, hogy olyan jó lenne ha tudnék segíteni..
ezen kívül a baràtomról, meg azokról a dolgokról amik aznap történtek vele, vagy ha doga lesz màsnap akkor arra gondolok, vajon tudom e.
Én esténként lefekvés előtt megbeszélem magammal a dolgaimat:)Tudom, hülyén hangzik, de gondolatban nagyon jól elbeszélgetek magammal. Ha ezzel végeztem, akkor elképzelem az elkövetkezendő éveimet(Bp-re akarok költözni egyik barátnőmmel, hogy ott tanuljak)és elképzelem, hogy találkozok a kedvenc repperemmel:D De van mikor komolyabb dolgokról elmélkedek, pl. hogy egy ember a világ másik felén abban a pillanatban mit csinálhat, meg hasonlók... XD
Jó a kérdés:)
Amikor egyedül vagyok: páromra, hogy mennyire szeretem
elalvás előtt: páromra, hogy mennyire szeretem, és ahogy szeretkeznék vele
A páromról szoktam elfantáziálni ágyjeleneteket..:$
Kb. minden percben rá gondolok.:D vagy ha nem rá, akkor valami hülyeségre, vagy hogy mit akarok enni..xD
Én azon hogy mikor Xboxozhatok végre és vajon mi lesz a mass effect 3 története most hogy TELJESEN átírták :).
Általánosságban semmire. Csak bámulom a discovery channelt :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!