Miért van az, hogy mindenki a környezetemben konzervatív,
prűd lánynak tart?
31/65 aszomszedneni válasza:
most nézegettem meg kicsit jobban amúgy a kérdésedet, mivel normális (minden igényt kielégítő választ) még nemigazán kaptál ... és mivel én szeretnék neked segíteni :D , de a fentebb leírtakból hiányzik pár "paraméter" (például egy kép :P "lécci lécci naaah !" :P )
pl.: Miért is zavar ez téged valójában? Az ismerőseid által a rólad kialakított kép zavar vagy csak az bánt , hogy a "normális faszik" (akik neked bejönnek etc.) nem akarnak/mernek nálad emiatt kezdeményezni?
Attól függetlenül , hogy "szexisen öltözködsz" (ami ezek szerint nem tartozik még a kirívóan szexis kategóriába), még simán takarhat egy konzervatívabb személyiséget...bár én ezt a határozott , markáns fellépést se nagyon értem, mmint azt , hogy ez pl. miben nyilvánul meg nálad ?
Meg még megírhatnád, hogy te melyik korosztályba tartozol és , hogy milyen helyekre szoktál járni kikapcsolódni/ szórakozni ! :D
2011. nov. 30. 07:15
32/65 A kérdező kommentje:
Az ismerőseim és a másik nem képviselői miatt 'zavar'.. Azért tettem idézőjelbe,mert hát nem konkrétan zavar, inkább úgy mondanám, hogy érdekes. :) Nem mernek kezdeményezni. Szemmel látható,árulkodó jeleket küldenek felém, aztán az ismerőseimtől tudom meg hogy érdeklődik irántam az a 'bizonyos' illető,ámbár sosem kezdeményezett még úgy igazán.. Ilyesfélére volt már több példa is. 'Határozott,markáns', azaz karakteres vagyok, és határozottan viselkedem. Állítólag 'magammal ragadom' az embereket. :) Egyedi stílusom van,kissé érthetetlen,követhetetlen vagyok. Az elvont és a társaság középpontja típus keveréke.. Elég nehézkes ötvözet, az fix.. :) Hát a 15-től 20-ig elnyúló korosztályba tartozom, ámbár a baráti körömet idősebbek, 20-on felüliek alkotják. :)
33/65 aszomszedneni válasza:
mondjuk ez a kezdeményezés ez sok mindentől függ... én spec. ehhez túl "Lusta" vagyok ,
mások önbizalommal nincsenek túlságosan megáldva , megint mások meg nem tudom xD
2011. nov. 30. 19:44
34/65 A kérdező kommentje:
Nos,igen.. Csak hát én is bűnös vagyok. Mert egy olyanra gondolok aki nem mellesleg foglalt. :(
35/65 aszomszedneni válasza:
nem feltétlenül ... szerintem nincs olyan hogy valaki foglalt , csak épp rossz emberrel van együtt :D
2011. nov. 30. 19:55
36/65 A kérdező kommentje:
Hát igen. Látszik hogy teher már neki az a nő.. Egy felesleges nyűg. Meg mikor ott vagyok én is a jelenlétükben,mintha kellemetlenül érezné magát a barátnője miatt.. De amúgy ők már naggggyon régóta együtt vannak. Szóval ez itt a probléma. Hogy a biztost nem cserélné le egy bizonytalanra.. Fél kockáztatni. Ejj, pedig én mennyireee, de mennyire meghálálnám ha én lehetnék az Övé! :)
37/65 aszomszedneni válasza:
:D ez most olyan aranyosan hangzik
2011. nov. 30. 20:01
38/65 A kérdező kommentje:
Áhh, szerintem inkább szánalmasan rajongóan.. :)
Hahó kérdező, hát ez az utolsó reakció meg mi volt? :-) Azt hittem általánosságban írtad ki a kérdést, de nekem most úgy tűnik van egy konkrét kiszemelted, aki ráadásul foglalt is.
2011. nov. 30. 20:04
40/65 aszomszedneni válasza:
amekkora rálátásom van a helyzetedre én így értékelem :D
2011. nov. 30. 20:05