Miért vagyok ilyen? Miért hiszem ezt automatikusan?
Szóval arról van szó hogy :
××××××××××××××××××
Ha valaki megtalálja a boldogságát (pl párkapcsolat) akkor annak tudok örülni, viszont belül megszakad a szívem , és folyton az jár az eszemben hogy én úgyse leszek boldog sose, így legyenek ők boldogok.
Vagy ha valaki elér valami sikert (pl nyelvvizsga, diploma stb) akkor miért van az hogy úgy gondolkodok hogy jó neki meg stb, viszont én nem leszek úgyse boldog , meg hogy jelentéktelen vagyok és inkább meghalok mint vki útjába álljak?:/
Vagyis pl amikor a tesóm diplomás lett (már kb fél éve) akkor azt gondoltam (és beletörődve) hogy szrencsések a szüleink hogy felnevelték őt, diplomát adtak neki, én akár (nem szülői elhanyagolásból!!szóval nem erről van szó) nyugodtan meg is halhatok, de legalább tudom hogy ők boldogok?
Vagyis tudom hogy ők boldogok, és tudom hogy én nem számítok.
Ez normális vagy miért van ez?:/
Valahogy jelentéktelennek érzem magam, és ha látom h más olyan boldog, jókedvű, vagy a családba pl jóked van boldogság pl mert nővéremnek diplomája lett, akkor már olyan nyugodtan beletörődök abba hogy akár meg is halhatnék mert tudom hogy ők boldogok ??
Kicsit bonyolult.
Ez normális? Vagy valami baj van?
(bunkó, trágár, lenéző kommenteket nem kérek, köszönöm)
18/F

ha tudnád hányan vannak így!
egyszerűen nem az az életutad, hogy ilyeneket csinálj, meg kell találni azt, amiben jó vagy, és amitől boldog lehetsz, nekem is nehéz elhinnem, hogy valaha boldog lehetek, de eldöntöttem, nem érdekel, 18 vagyok b@sszus, felnőtt, úgy cseszem el az életem, ahogy akarom :D tanulok, nem bulizok, nem drogozok/cigizek/iszok stb. akkor meg minek az a sok "papír".
normálisnak normális, hidd el ők is hasonlóan éreztek, mikor másoknak előbb meg lett a vizsgájuk.
nem, nem vagy jelentéktelen, nekem az állataim adják meg azt a szeretetet, ami elhiteti velem, hogy fontos vagyok a családon kívül is vkiknek. ők megnyugtatnak és fontosnak érzem magamat, mert teljesen rám vannak utalva, ha meghalnék ki gondoskodna róluk?
szóval fel a fejjel, előtted az élet, előbb-utóbb minden rendeződik! aztán jönnek az újabb gondok.. :)
Ez ugye nem kisebbségi komplexus?:(
Mert szorongásom is van...

:D de az .de ezt te is tudod..
figyu, meg kell tanulnod ,lenézni az embereket ,megtalálni azt amiben te jobb vagy náluk és folyamatosan erősíteni magadban hogy igenis több van náluk vmiben, és nyomatni ezerrel..ÖNBIZALOMNÖVELÉS:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!