Hogy jussak túl azon, hogy ne csak ismerősök legyenek? 20/L
Figyelt kérdés
Sok ember szimpatikusnak tart, aki megismer jobban, az szeret. Viszont a legtöbb ember csak ismerősöm, és nem találkozom velük pl. sulin kívül sose. Valahogy úgy érzem, hogy jó nekik így, hogy csak ismerősök vagyunk, viszont én szeretném tartani velük a kapcsolatot, vagy jobban elmélyíteni. De sajnos nem tudom hogyan kell túllépni azon, hogy ne csak annyi legyen, hogy ha összefutunk véletlenül, akkor beszélgessünk. Szükségem lenne olyan emberekre, akikkel eljárhatok ide-oda.2011. nov. 22. 17:36
1/2 anonim válasza:
Szerintem elsőnek kezd azzal hogy felveszed őket MSN-re,FAcebook-ra vagy valahova ahol tudsz velük beszélgetni, aztán ha gondolod, kérdezd meg hogy lenne-e kedve bulizni vagy valami.
Én ezt csinálnám.
2/2 anonim válasza:
Engem is érdekelne a válasz. Talán próbáld meg, hogy akik számodra szimpatikusak és beszélő viszonyba vagy velük, dobd fel, hogy nincs-e kedvük a hétvégén valamerre elmenni vagy ilyesmi. Ha olyan típusúak, akkor úgy is veszik a lapot. Onnantól számcsere meg miegymás...
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!