Szerintetek milyen színü haj állna nekem jól? Tetszeni akarok egy fiunak de nem tetszík a hajszínem :// (kép)
Figyelt kérdés
1 [link]
na fekete , szőke ?? nmetudom eldönteni :// na és a tesómnak ?? 2 es kép :)
[link] neki barna a haja ::)
2011. nov. 20. 10:51
11/13 anonim válasza:
Mindenképp fekete :D Imádom a fekete hajú lányokat.
18f
12/13 anonim válasza:
Első vagyok lehet vörös is ha nem barna a második képen :D
13/13 anonim válasza:
semmiképp ne fekete! az életbe nem szeded ki belőle.
ha már "feketét" akarsz mindenképp, akkor lehet annyit csalni hogy mondod a fodrásznak hogy a feketénél csak 1 fokkal világosabb barnával fesse be, ha nem süt rá a fény úgy sem látszik a különbség. de inkább szőke, én az vagyok és nagyon szeretem (mondjuk én hidrogén szőke,azt ne).
mondjuk egy vörösesbarna nem lenne rossz neked sztem, de az is inkább színező legyen. túl fiatal vagy ahhoz hogy elb*szd a hajadat. (+ hajpakolás ! kallos : placenta,mézes,répás,stb. fél óráig hagyd rajta legalább, gyönyörű szép lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!