Volt már veletek úgy, hogy nem tudtatok menni diákmunkába, mert nem tudtátok, hogy honnan indul a busz? Szégyen ez?
Nem szégyen szerintem. Én csak nevetek egy jót az ilyenen, de a legokosabbak is csinálhatnak ilyen "butaságokat" néha:)
Nekem már volt hogy a távolsági buszra kivolt írva hogy most csak az Auchan-ig megy énmeg felszálltam, zene a fülemben mindenki leszállt énmeg utaztam tovább. Aztán a buszos megkérdezte hogy tudok e olvasni magyarul. Körülnéztem és már értettem hogy miért kérdezte. Aztán letett vagy 3 megállóval arrébb, jó sokat kellett sétálnom és elis késtem:P Azóta mindig megnéz magának a buszos amikor azzal a busszal megyek...na ez is lehetne szégyen, de nem nagyon foglalkozok vele és így nem érzem "tehernek" amit tettem.:)Neked is ezt tanácsolom: ne foglalkozz vele, emlegesd szép emlékként xd:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!