Nagyon pocsék barátok nélkül. Úgy érzem, hogy mindenkit idegesítek még csak a puszta jelenlétemmel is. Tudom, hogy olyan hülye depis kérdés ez, de ugye nem én vagyok az egyedüli ilyen? 15/L
Hát ha jobb idő lessz akár még komolyan is mehetünk, feltéve hogy lenne még pár jelentkező :)
Mondjuk nálad aludnánk a vendégszobában :D vagy szállodába.
20 éves vagyok am.
Hát igazából nem úszkálok a pénzben, a házunk sem a legnagyobb, így vendégszobát nem igazán engedhetünk meg magunknak:P
Általában ha vendégek jönnek én a földön alszom egy matraconXDDDD
DE EZ NEM AZT JELENTI, HOGY SZEGÉNY CSALÁDOM VAN, NEM KELL FÉLREÉRTENI:))Csak éppen nem vagyunk dúsgazdagok, ennyi:)de nem is baj:P
Még nem, ezért is kérdeztem hogy mennyire veszélyes.
Akkor 20-30-an tényleg nem férnénk be hozzátok :D
Kertetek van, ott esetleg sátorba? :)
20-30 embert összeszedtél már?:))Huuhaa:P
Amúgy nincs kertünk sajnos...
És nem veszélyes, csak éppen annyira mint máshol:éjszaka nem igazán jó ha kint mászkálsz, főleg egyedül stb.
Nekem legalábbis ez a véleményem...hogy csak annyria veszélyes, mint általában máshol is...:)
Egy külön busszal mennénk 30-an :-D
Ugy már félni se kéne, talán. :-)
"Hát ha jobb idő lessz akár még komolyan is mehetünk, feltéve hogy lenne még pár jelentkező :)"
Nincsnekek nekem sem barátaim. Én is jelentkezek, ha nem gond, hogy 21 éves vagyok. Nemtudom mi lesz belőle, de jó lenne ha valami lenne.:D Én Mo-on, Bács-Kiskun megyében lakok.
21/F
A busz az egy nagyon jó ötlet:D
Amúgy köszi szépen, hogy azt mondtad, hogy nem vagyok egyedül...jól esik:)
Majd meg kell mutassam a várost, bár nincs olyan sok szépség benne...:PDe hát kitalálunk majd valamit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!