Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoktad azt érezni, hogy...

Szoktad azt érezni, hogy másnak sokkal jobb élete van? Irigyled őket?

Figyelt kérdés
Én sajnos mostanában egyre gyakrabban....pedig nem szolgáltam rá :(
2009. máj. 9. 13:10
1 2
 11/14 anonim válasza:

persze... bár szerintem az emberek többsége ígyvan ezzel,ha nem is akarják bevallani maguknak...

nagyon szar érzés :(((

2009. máj. 10. 20:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy csak úgy látod, hogy másnak jobb, mert nem látsz bele az életükbe. Nekik is megvannak a gondjaik. Egyébként én meg vagyok elégedve az életemmel. Próbálok elégedett lenni és tenni érte, hogy elérjem, amit magam elé kitűztem anélkül, hogy másokhoz hasonlítanám magam, de azt mondhatom, hogy mind általános, mind gimis, mind legtöbb régi egyetemi csoporttársamhoz viszonyítva szerencsésebb vagyok és jóval ambíciózusabb. Nekem már férjem, gyerekem van, 3 diplomám, stabil pénzügyi hátterem, 5 nyelven beszélek és még 23 sem vagyok. Ha körülnézek, azt gondolom általában, hogy baromi szerencsés, de egyébként nagyon szorgalmas vagyok. Én nem irigylek senkit, mert a sikerért tudom, hogy megdolgozik az ember és azoknak jogosan van, akik dolgoznak érte. Ha én is megteszek mindent, akkor nekem is lehet. Senkinek sem hull pénzeső a fejére meg nem száll bele a tudás a fejébe alvás közben.
2009. máj. 12. 11:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne csüggedj,fiatal vagy,én is éreztem ilyet sokáig mostmár tudom,hogy fantasztikus életem van.Vegyél fel msnre ha gondolod it4tgabi@freemail.hu vagy írj privit.
2009. máj. 22. 01:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Én senkivel sem cserélnék.
2011. okt. 31. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!