Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom mit tegyek! Életem...

Nem tudom mit tegyek! Életem romokban! Öngyilkos látom a legjobb megoldásnak vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többet gondolok az öngyilkosságra. Mert lassan 1 éve munkanélküli vagyok! Az életem romokban hever. Már mindenhogyan kerestem állást (neten, újságokban, cégekhez elmentem személyesen)de legtöbb helyről elküldenek mert nincs tapasztalatom!

Mindenkitől csak azt hallom hogy dolgozni kéne de hogyan dolgozzak amikor nem vesznek fel sehová mert nincs tapasztalatom vagy nincs protekcióm a cégnél!

Bármilyen vélemény vagy javaslat érdekel!

2011. nov. 10. 17:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Tesódék környékén nincs több lehetőség? Nem tudnának segíteni munkát találni ott a közelükbe? Az első havi keresetedből már tudnál egy kis garzont bérelni, csak átmenetileg kellene náluk laknod.
2011. nov. 10. 20:04
 12/36 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs! Próbál segíteni de ő sem talál arrafelé nekem!
2011. nov. 10. 20:06
 13/36 anonim ***** válasza:
Mihez értesz? Mi a végzettséged? Nyelvet beszélsz esetleg?
2011. nov. 10. 20:07
 14/36 A kérdező kommentje:

Marketing menedzser! Nyelvvizsgát pénz miatt még nem tudtam lerakni! Angol tudásom középfok!

Már mindenféle állásra jelentkeztem már (pl. gyári munkára is!)

2011. nov. 10. 20:10
 15/36 anonim ***** válasza:
Ha lenne munka pl angliába, tudnál kölcsönkérni pénzt egy hónapra?
2011. nov. 10. 20:14
 16/36 A kérdező kommentje:
Nem tudnék! Szüleim és baráti köreim is meg vannak szorulva!
2011. nov. 10. 20:16
 17/36 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a következő ötletemhez nincs kedved, de ha kell a pénz nem haszontalan dolog.

Biztosítóhoz bármikor elmehetsz dolgozni, én is lehúztam két évet anno mert nem volt más lehetőségem.

Most még az időpont is jó, főleg ha vagyonbiztosítást fogsz csinálni. Mindenki most vált kötelezőt, jó a jutalék.

Tényleg jó százalékkal dolgoznak. Akár még házalni is érdemes ilyenkor, meg fel lehet keresni autókereskedéseket, gumisokat stb.

Jó pénz van benne.

2011. nov. 10. 20:20
 18/36 A kérdező kommentje:
Voltam már biztosítói állásinterjún de ott is ugyan az volt a kifogás mint a többinél! Minimum 2-3 tapasztalatom!
2011. nov. 10. 20:26
 19/36 A kérdező kommentje:
Voltam már biztosítói állásinterjún de ott is ugyan az volt a kifogás mint a többinél! Nem volt minimum 2-3 tapasztalatom!
2011. nov. 10. 20:26
 20/36 anonim ***** válasza:

A biztosítónál én az ügynökként, vállalkozóként történő elhelyezkedést mondanám. Nem alkalmazottnak marketingesként.

Ha van vállalkozó ismerősöd, akkor oda be tudsz jelentkezni napi két órába, ha nincs,akkor valamelyik ismerősöd aki 8 órában dolgozik ki tudja váltani a vállalkozóit, így neki nem kerül semmibe,és be tud jelenteni két órába.

Melyik biztosítónál voltál?

2011. nov. 10. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!