Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 27 éves egyedülálló nök, hogy...

27 éves egyedülálló nök, hogy telnek a napjaitok?

Figyelt kérdés

Èn felkelek, elkészülödök, elmegyek dolgozni. Munka után elmegyek a nyelvtanfolyamra amire járok (heti 2szer, hétfön és szerdán). Ezek után néha (hetente többször) meglátogatom a szüleimet, ott vagyok kicsit. Néha sütünk anyuval, vagy elmegyünk az erdöbe sétálni, meg beszélgetünk. Estefelé hazamegyek, heti 1-2 szer találkozom a legjobb barátnömmel. Este fürdés, netezek, nézek vmi filmet, aztán lefekszem éjfél körül. Pénteken ha úgy van, akkor a barátnömmel iszogatunk, szombaton vásárolni megyünk/megyek, takarítok, pihengetek, olvasok, elmegyek/elmegyünk bulizni, ha úgy adódik. Vasárnap pihenek, tanulok, készülök a következö hétre.

Gáz, hogy 27 évesen így élek, nincs pasim már 2 éve, és nem is tervezem, hogy pl. férjhez megyek, gyerekem lesz? Néha hiányzik egy pasi az oldalamról, és vágyom rá. Egy darabig kerestem is, de olyan eröltetett volt az egész és úgy döntöttem nem hajszolom, majd úgyis jön, ha jönnie kell. Viszont nem tudom elképzelni azt, hogy valamikor is gyerekem lesz. Nem érzek rá vágyat, és nem is találom fel magam a gyerekekkel. Csak azért, hogy megfeleljek az elvárásoknak, nem fogok szülni, ha nem érzem, hogy igazán akarom. A korombelieknek már kialakult az élete, saját családjuk van. Èn még mindig anyuékhoz járkálok, meg örülök, ha pl. közösen csinálunk valamit. Ennyi idösen még mindig partizgatok néha... Baj ez?

2011. nov. 8. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok nő, egy idősek vagyunk, és szerintem nem gáz, én így vagyok ezekkel. Kár, hogy a való életben nem tudok hozzád hasonló emberekkel találkozni :P
2011. nov. 8. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem baj. Én 32 éves koromig éltem így, aztán jött a nagy Ő, házasság, gyerek, most 37 vagyok, és úgy érzem, hogy baromira nem vagyok lemaradva semmiről. :)
2011. nov. 8. 23:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Merre laktok?

Köszi mindkettötötknek a valaszokat. Megnyugodtam! Egy ideje nehany rokon elkezdte mondogatni, hogy "ideje lenne felnöni", meg "ùgy elsz mint egy gyerek, ez így nem lesz jó", "egyedül maradsz"... de ezek szerint semmi gond.

2011. nov. 9. 06:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 26 éves pasi vagyok!

Nos nekem sincs kevesebb szabadidőm,szóval még jó hogy nincs barátnőm egy ideje ,mert úgyis csak az oltást kapnám hogy nincs rá elég időm...

Szerintem ezzel az életmóddal semmi baj,csak tudod tényleg azért egy állandó társ sokat számít az ember életében ,mert valamikor egyedül Én sem birok mindent egyszerre megoldani...És tulajdonképpen ha van egy állandó valakit attól nap mint nap nagyon sok pluszt lehet kapni.Én kb 2 éve szakítottam utoljára a szívem még egy picit fáj de majd elmúlik...És Neki köszönhettem hogy letettem a cigit és azóta se dohányzom...

Ja és irigyellek hogy tudsz partyzgatni eljárni,tudod Én sokszor nem tudok elmenni sehová mert zsinórban dolgozom le valamikor a hétvégéket...

2011. nov. 9. 16:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát.. az a partizgatás az nem minden hétvégén jön ám össze... valamikor 2-3 havonta, és nincs is kedvem gyakrabban. Igen, igazad van, nagyon sokat számítana, ha mellettem is lenne egy társ, de egyszerüen nem jön össze. pedig nincsenek óriási igényeim, csak az utolsó szakítás még nekem is fáj, mély nyomot hagyott bennem. Azért remélem hamarosan belép az életünkbe valaki akibe beleszeretünk újra :)!
2011. nov. 9. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Mind a ketten a sültgalambra várunk amire úgyse lenne időnk! :)
2011. nov. 9. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!