Miért izzad ennyire a hónaljam?
Figyelt kérdés
Használok izzadásgátlót.. több fajtát is kipróbáltam de semmi.. mikor bekenem magam még jó de eltelik 1 óra a pólóm tiszta izzadtság :S nagyon kellemetlen :(
Valaki tud valamit javasolni :/ ?
2011. nov. 8. 18:11
2/7 A kérdező kommentje:
igen
2011. nov. 8. 18:36
3/7 anonim válasza:
Ha van rajtad bőven súlyfelesleg akkor azért..
4/7 anonim válasza:
igen a súly - aki azt mondja nem az kamuzik, most én is híztam 62 kg és érzem h jobban izzadok :S xD
vagy hormonális baj
Amúgy jó deo a Rexona - a többi sztem nem igazán.
És hintőpor még segít.
Ha sokáig nem mész haza akkor vigyél ilyen nedves kendőt a táskádban és egy wc-ben törölgesd meg magad.
5/7 anonim válasza:
//mármint 62 vagyok, nekem 49 áll jól és érzem h izzadok, 49 kilósan még anno nyáron Siófokon is alig izzadtam, tök jó volt, h nekem nem volt hónaljfoltom még pólóban sem :D/
6/7 A kérdező kommentje:
nemvagyok túlsúlyos.. 45 kg vagyok
2011. nov. 11. 22:02
7/7 anonim válasza:
hány éves vagy? ha tinédzser korban vagy akkor lehet azért izzadsz ennyire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!