Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki szeretne ellenkező nemű...

Ki szeretne ellenkező nemű lenni? Miért?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 17:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én nagyon szívesen lennék fiú. Szerintem jobban tudnék érvényesülni úgy, komolyabban vennének. Sőt, nem kéne annyit foglalkoznom a külsőmmel, a hajammal, mindig a kilóimra figyelni, epilálni állandóan (fájdalmas ám). Le is vágatnám a hajam egyből rövidre, kell a fenének ennyi macera vele hehe xD Sőt, nem is szenvednék tovább az egyetemmel, otthagynám, és apukám után én is mezőgazdász lennék, és traktorozhatnék, máris lenne biztos jövőm, így meg nincs! 21L
2011. nov. 4. 18:17
 12/21 anonim ***** válasza:
18:14 ugye hogy milyen jó akkus fúró?:D Na ezért is maradok férfi;) meg én is szeretem az ellenkező nemet:)
2011. nov. 4. 18:18
 13/21 anonim ***** válasza:

18:18:

Az akkus fúró sz@r. Gyenge, hamar merül, sokat kell tölteni.

Az akkus csavarbehajtó viszont nagyon állat :D Én sem tudnék létezni nélküle... :D

Amúgy szívesen lennék csaj, kipróbálnám, de hosszú távra biztos nem :D Munkahelyen kevesebbért többet kell dolgozniuk, nem is szívesen alkalmazzák őket a gyerek miatt, plusz az a sok gond a testel... Szegény nőknek van elég bajuk... De az biztos, hogy abban a trial időszakban el sem engedném a csöcseimet meg a puncimat :DSA:D:SA:SD

21F

2011. nov. 4. 18:22
 14/21 anonim ***** válasza:

Őőő akkus Csavarozót írtam. :D Azért a fúró egy másik dolog. Viszont az aksija tényleg nem nagyon bírja, egy-egy barkácsoláshoz jó, egész napos munkára nem, de attól még gyönyörű! *.*

Ja, amúgy még a munkavállalás terén is jobban el tudnék talán helyezkedni. :) Szívesebben lennék pl. autószerelő (így is arra akartam jelentkezni), mint egy ügyintéző.

(18:14)

2011. nov. 4. 19:29
 15/21 anonim ***** válasza:
lennék nő, aztán elmennék k.rvának külföldre, abból csak megélnék valahogy. :o
2011. nov. 4. 19:44
 16/21 anonim ***** válasza:
Fúró, csavarozó...válogatósakXD vagy igényesek?:) a furó is jó;) olyan ember aki nem tud dolgozni fúróssal, mert szerinte rossz az nem is tud igazán dolgozni:) Ez olyan mint amikor egy nő csak az izmos sármos pasikra bukik vagy a férfi a plasztikás cicákra:D Hát nem szörnyű?:) Jó az a akkus fúró:D
2011. nov. 5. 09:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Vagy talán szeretik a megfelelő szót használni? :)
2011. nov. 5. 10:06
 18/21 anonim ***** válasza:

Havonta pár napra szívesen lennék pasi...

Egyébként semmiképp sem, imádok lány lenni^^

2011. nov. 5. 13:09
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is eljátszottam már ezzel a gondolattal, bevallom. Mindkét fél részéről vannak nehézségek is sajnos:S..és annak/azoknak üzenem akik így "nyilatkoztak":mindkét fél ítélheti negatívan alapjáraton a másikat.amire gondolok pl:

lány mondhatná: a fiúk egy olyan érzéketlen b*zik, mindnek csak a szex-en jár az esze és a bulizáson, iváson kívül más nem is nagyon érdekli és a nőkön csak a "nőiességüket" tudják értékelni és figyelembe venni-.-"

fiú mondhatná: az összes lány egy nagy r*ibanc k*rva, mindet csak a kavarás érdekli meg h mit tudnak mégjobban "kipakolni" és mutogatni..

Igaz, hogy átlagban sok az ilyen, de vannak ellenkezőneműekből is rendesek is. Csak ők nem hirdetik magukat, nem annyira feltűnősködnek, mint a többiek.

Én lány vagyok és végiggondolva a legtöbb szempontot, arra jutottam h szivesen lennék fiú. Azért jutottam erre a következtetésre mert ha fiú lennék: 1.levágatnám a hajamat, nem idegesítene folyton pl ha nagy a szél, hogy merre fújja a hajamat és esetleg kinek a pofájába megy bele és már sokszor kényelmetlen, de nem tudom az összeset összefogni a kezemmel, hajgumizni meg nem fogom mindig, nem azért növesztettem ....2. ha ottvan 2 lány...az egyiknek jó a testalkata, nem mondom h nem nézik meg és tesznek rá megjegyzést, de bennem is sokkal mélyebb nyomot hagy h ha egy kockás hasú, jó kidolgozott testű fiút látok, és nem azért mert lány vagyok, hanem mert míg a fiúknak jól áll a nagy izomzat( persze nem a testépítőkre gondolok , az már túlzás) a nőknek csak egy adott mértékig áll jól a kidolgozott test...3. a férfiaknak 1x kell átesniük a magömlésükön, ami színtelen (és szagos) de nekünk minden egyes hónapban fáj, szagos, színe is van és szerintem szinte minden lány elmondhatja magáról h sok cikis szituációt kellett már átélnie emiatt...és a fiúknak nem is fáj...(bárcsak elmondhatnánk ezt mi is)...ami a legrosszabb h ezzel sokszor viccelődnek a fiúk ...ők nem érzik át a mi helyzetünket...(tisztelet a kivételnek persze)...4. a fiúk a borotválkozást szokták felhozni mentségnek , szerintem a szakáll "öltöztet", hiszen h ha stílusosan borotválják le, vagy teljesen akkor még jól is állhat, kinek mi áll jól...5. (ez a "pont" többrétű, mert sajnos ez így van , de külső függő ,mondom miért)...

hogyha van egy csúnya fiú...és hülyül, beszól órán , akk többnyire azt kapja vissza h: xy..maradjál már csöndbe, kussolj, hú de kemény vagy stb..szóval leszólják...

ugyanez egy jóképű, stílusos fiúval...beszól valamit,. nevetnek rajta, mosolyognak és nem szól be senki, csak a tanár inti le, persze ha már ő is sokat mond akk. mondják neki h mostmár hagyja abba, de neki sokkal "visszafogottabb" módon...

ugyanez a szituáció lányoknál:

csúnya lány: egy lány, csúnya, és még be is szól...nagyszájú-->>kiközösítés...vagy nem kedvelik, nem foglalkoznak vele vagy rosszabbik eset, be is szólnak neki

egy szép lány beszól: namost van h elfogadják , velenevetnek de háta mögött sokszor őtis kibeszélik h lány és olyan "mint egy fiú"..."fiús viselkedésű"...stb..

vagy estetleg leribancozzák és kibeszálik és még be is szólnak...

szóval társadalmilag elfogadottabb hogy ha egy fiú nem tanul annyit, angyobb a szája és adnia sem nagyon kell magára, míg egy nő szenved a hajával, vasalja esetleg is smink, ruha stb, ő a ruha, szakáll és kész (meg a haját esetleg belövi)...egy lány hogyha ugyanezt teszi, nagyobb a szája és ad magára akkor egy nagyszájú ribanc...

a fiúknál is elterjedt ez a "páwa" lekezelő illetés...szerintem ez egyes fiúkra nem igaz én csak azokra mondanám ,ha mondanám , de amúgy nem teszem...akik már az a túl divatmajom a beszéde, a haja, a ruhája egyszerűen mindent a divat szerint csinál...

fiúknál is vannak persze kritikák de a lányoknál szerintem sokkal több itt egy pl párbeszéd, persze kicsit "poénosabb" felfogással és abból a társadalmi rétegből akiket megvetek mind2 nem részéről:

"lány és fiú beszélget...

lány: tegnap lefeküdtem 3 sráccal.

fiú: ribanc

lány: ezt nem értem. ha ti, fiúk lefekszetek 5 lánnyal egynap az király és menő dolog, de ha mi, lányok tesszük ugyanezt, ribancok leszünk...hogy van ez?

fiú: most képzelj el egy zárat amit minden kulcs kinyit. az bizonyára egy elég rossz zár nem?

lány:de.

fiú: most képzelj el egy kulcsot ami minden zárat kinyit, na az egy király kulcs bizonyára..."

megvetnivaló mind2 "fél" a párbeszédben, de ez is igazolja, hogy a nőknek jobban odakell figyelniük mit tesznek, mert nagyobb az elvárás..

5. a fiúknak nem kell kihordani a gyereküket, nem fáj nekik csak a "végeredményt élvezik"...

6. mmunkahelyen nem szivesen alkalmazzák a nőket, a gyerek miatt...meg nem olyan fizikai munkaerőt jelentenek mint a férfiak

7. szomorú de ez van és h ha lesz valaha gyerekem, énis fiúnak örülnék ,mert a lányomat mindíg félteném ,mert mint tudjuk sokakat megerőszakolnak...míg fiúknak ettől nem kell tartani

lehetne még sok 1000 "pont" amit itt írhatnék,d e nem akarom azért hajnalokig "taglalgatni" ezt a kérdést..

egy okból nem lennék én fiú...mégpedig az az ,hogy nálluk a kapcsolatok máshogy működnek...

ittis egy párbeszédet hoznék fel:

lányok beszélgetnek:

"1 lány: sziaa...szeretlek..örök barátok^^(átölelik egymást)

2 fiú ugyanez a szituácuó:

1 fiú: szia sanyi..legjobb haver...gyere tesó..(ölelné, de jön a válasz)

2. fiú: ömm..b*zi-e vagy?"

ez is kicsit poénosabbra fogva...de én látom szünetekben, a fiúk hogy beszélnek egymással és nekem ez nem esne jól...

vannak kivételek persze amikor 2 fiú is kitud alakítani olyan mély barátságot, hogy nem feltételezik egymásról hogy homoszexuális és ugyanolyan jól eltudnak lenni mint 2 testvér...

összességében ha megnézem a dolgokat én szívesebben lennék férfi, mint nő...

és azoknak üzenem akik azt írták, hogy "fogdosnák a nőiességüket egész nap és azért lennének nők h ujjazhassanak maguknak"...

amíg férfi vagy így gondolod, de tesem érdeklődéssel fogdosod gondolom a micsodádat(mármint tudod hogy értem) és a nők is mondhatnák hogy "szivesen fogdosnák a micsodájukat"...de amint azonossá válsz azzal a nemmel, megváltozna az érdeklődésed is természetesen és persze ez mindenkinél így van...ilyen érdeklődés mindenkiben van, csak mindenkinél külömböző mértékben

2011. nov. 5. 19:36
 20/21 anonim ***** válasza:

19:36:

Picit szedett-vedett lett az írásod. Kicsit átláthatatlan. 3x gondoltam át, hogy végig olvassam-e, de mindenképp megérte. Csak néhol eltévedek benne :D

Abszolút egyt értek veled, némelyik példát amit felhoztál, én is felhoztam korábban. Sajnos így van ahogy leírtad.

Szerintem a fiúk többsége egyáltalán nem lenne lány, nem cserélne nemet. Mert már ennek a gondolata is b*zis, női ruhákban, sminkben, stb, mindenki csak kipróbálná :D A tapizós masztizós részt énis említettem, férfiként, a szexuális orientáltság nem elnézhető tényező és a kíváncsiság nagy úr :D

Az utolsó részben az "öri bari" résznél amit írtál, hogy a fiú barátok beszólnak egymásnak, arra annyit mondanék, hogy ez így természetes nálunk :D Ha barátom tol valami nyálasz szöveget én is beszólok neki és viszont ő is. Tudod ez olyan mint a párkapcsolat: nem kell kimondani, hogy jártok. Tudjátok. Ökörködünk, baromkodunk, de tudjuk hol a helyünk. :) Plusz a férfi dominancia (avagy a büszkeség) sem engedné, hogy ilyen nyálas rizsát letoljunk.

De hát mindezeket végiggondolva, ti nők épp ezt szeretitek egy férfiben. :) Ne valami nyáladzó, kéredző anyámasszonykatonája legyen, hanem férfi :)

21F

2011. nov. 5. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!