Ki szeretne ellenkező nemű lenni? Miért?
18:18:
Az akkus fúró sz@r. Gyenge, hamar merül, sokat kell tölteni.
Az akkus csavarbehajtó viszont nagyon állat :D Én sem tudnék létezni nélküle... :D
Amúgy szívesen lennék csaj, kipróbálnám, de hosszú távra biztos nem :D Munkahelyen kevesebbért többet kell dolgozniuk, nem is szívesen alkalmazzák őket a gyerek miatt, plusz az a sok gond a testel... Szegény nőknek van elég bajuk... De az biztos, hogy abban a trial időszakban el sem engedném a csöcseimet meg a puncimat :DSA:D:SA:SD
21F
Őőő akkus Csavarozót írtam. :D Azért a fúró egy másik dolog. Viszont az aksija tényleg nem nagyon bírja, egy-egy barkácsoláshoz jó, egész napos munkára nem, de attól még gyönyörű! *.*
Ja, amúgy még a munkavállalás terén is jobban el tudnék talán helyezkedni. :) Szívesebben lennék pl. autószerelő (így is arra akartam jelentkezni), mint egy ügyintéző.
(18:14)
Havonta pár napra szívesen lennék pasi...
Egyébként semmiképp sem, imádok lány lenni^^
Én is eljátszottam már ezzel a gondolattal, bevallom. Mindkét fél részéről vannak nehézségek is sajnos:S..és annak/azoknak üzenem akik így "nyilatkoztak":mindkét fél ítélheti negatívan alapjáraton a másikat.amire gondolok pl:
lány mondhatná: a fiúk egy olyan érzéketlen b*zik, mindnek csak a szex-en jár az esze és a bulizáson, iváson kívül más nem is nagyon érdekli és a nőkön csak a "nőiességüket" tudják értékelni és figyelembe venni-.-"
fiú mondhatná: az összes lány egy nagy r*ibanc k*rva, mindet csak a kavarás érdekli meg h mit tudnak mégjobban "kipakolni" és mutogatni..
Igaz, hogy átlagban sok az ilyen, de vannak ellenkezőneműekből is rendesek is. Csak ők nem hirdetik magukat, nem annyira feltűnősködnek, mint a többiek.
Én lány vagyok és végiggondolva a legtöbb szempontot, arra jutottam h szivesen lennék fiú. Azért jutottam erre a következtetésre mert ha fiú lennék: 1.levágatnám a hajamat, nem idegesítene folyton pl ha nagy a szél, hogy merre fújja a hajamat és esetleg kinek a pofájába megy bele és már sokszor kényelmetlen, de nem tudom az összeset összefogni a kezemmel, hajgumizni meg nem fogom mindig, nem azért növesztettem ....2. ha ottvan 2 lány...az egyiknek jó a testalkata, nem mondom h nem nézik meg és tesznek rá megjegyzést, de bennem is sokkal mélyebb nyomot hagy h ha egy kockás hasú, jó kidolgozott testű fiút látok, és nem azért mert lány vagyok, hanem mert míg a fiúknak jól áll a nagy izomzat( persze nem a testépítőkre gondolok , az már túlzás) a nőknek csak egy adott mértékig áll jól a kidolgozott test...3. a férfiaknak 1x kell átesniük a magömlésükön, ami színtelen (és szagos) de nekünk minden egyes hónapban fáj, szagos, színe is van és szerintem szinte minden lány elmondhatja magáról h sok cikis szituációt kellett már átélnie emiatt...és a fiúknak nem is fáj...(bárcsak elmondhatnánk ezt mi is)...ami a legrosszabb h ezzel sokszor viccelődnek a fiúk ...ők nem érzik át a mi helyzetünket...(tisztelet a kivételnek persze)...4. a fiúk a borotválkozást szokták felhozni mentségnek , szerintem a szakáll "öltöztet", hiszen h ha stílusosan borotválják le, vagy teljesen akkor még jól is állhat, kinek mi áll jól...5. (ez a "pont" többrétű, mert sajnos ez így van , de külső függő ,mondom miért)...
hogyha van egy csúnya fiú...és hülyül, beszól órán , akk többnyire azt kapja vissza h: xy..maradjál már csöndbe, kussolj, hú de kemény vagy stb..szóval leszólják...
ugyanez egy jóképű, stílusos fiúval...beszól valamit,. nevetnek rajta, mosolyognak és nem szól be senki, csak a tanár inti le, persze ha már ő is sokat mond akk. mondják neki h mostmár hagyja abba, de neki sokkal "visszafogottabb" módon...
ugyanez a szituáció lányoknál:
csúnya lány: egy lány, csúnya, és még be is szól...nagyszájú-->>kiközösítés...vagy nem kedvelik, nem foglalkoznak vele vagy rosszabbik eset, be is szólnak neki
egy szép lány beszól: namost van h elfogadják , velenevetnek de háta mögött sokszor őtis kibeszélik h lány és olyan "mint egy fiú"..."fiús viselkedésű"...stb..
vagy estetleg leribancozzák és kibeszálik és még be is szólnak...
szóval társadalmilag elfogadottabb hogy ha egy fiú nem tanul annyit, angyobb a szája és adnia sem nagyon kell magára, míg egy nő szenved a hajával, vasalja esetleg is smink, ruha stb, ő a ruha, szakáll és kész (meg a haját esetleg belövi)...egy lány hogyha ugyanezt teszi, nagyobb a szája és ad magára akkor egy nagyszájú ribanc...
a fiúknál is elterjedt ez a "páwa" lekezelő illetés...szerintem ez egyes fiúkra nem igaz én csak azokra mondanám ,ha mondanám , de amúgy nem teszem...akik már az a túl divatmajom a beszéde, a haja, a ruhája egyszerűen mindent a divat szerint csinál...
fiúknál is vannak persze kritikák de a lányoknál szerintem sokkal több itt egy pl párbeszéd, persze kicsit "poénosabb" felfogással és abból a társadalmi rétegből akiket megvetek mind2 nem részéről:
"lány és fiú beszélget...
lány: tegnap lefeküdtem 3 sráccal.
fiú: ribanc
lány: ezt nem értem. ha ti, fiúk lefekszetek 5 lánnyal egynap az király és menő dolog, de ha mi, lányok tesszük ugyanezt, ribancok leszünk...hogy van ez?
fiú: most képzelj el egy zárat amit minden kulcs kinyit. az bizonyára egy elég rossz zár nem?
lány:de.
fiú: most képzelj el egy kulcsot ami minden zárat kinyit, na az egy király kulcs bizonyára..."
megvetnivaló mind2 "fél" a párbeszédben, de ez is igazolja, hogy a nőknek jobban odakell figyelniük mit tesznek, mert nagyobb az elvárás..
5. a fiúknak nem kell kihordani a gyereküket, nem fáj nekik csak a "végeredményt élvezik"...
6. mmunkahelyen nem szivesen alkalmazzák a nőket, a gyerek miatt...meg nem olyan fizikai munkaerőt jelentenek mint a férfiak
7. szomorú de ez van és h ha lesz valaha gyerekem, énis fiúnak örülnék ,mert a lányomat mindíg félteném ,mert mint tudjuk sokakat megerőszakolnak...míg fiúknak ettől nem kell tartani
lehetne még sok 1000 "pont" amit itt írhatnék,d e nem akarom azért hajnalokig "taglalgatni" ezt a kérdést..
egy okból nem lennék én fiú...mégpedig az az ,hogy nálluk a kapcsolatok máshogy működnek...
ittis egy párbeszédet hoznék fel:
lányok beszélgetnek:
"1 lány: sziaa...szeretlek..örök barátok^^(átölelik egymást)
2 fiú ugyanez a szituácuó:
1 fiú: szia sanyi..legjobb haver...gyere tesó..(ölelné, de jön a válasz)
2. fiú: ömm..b*zi-e vagy?"
ez is kicsit poénosabbra fogva...de én látom szünetekben, a fiúk hogy beszélnek egymással és nekem ez nem esne jól...
vannak kivételek persze amikor 2 fiú is kitud alakítani olyan mély barátságot, hogy nem feltételezik egymásról hogy homoszexuális és ugyanolyan jól eltudnak lenni mint 2 testvér...
összességében ha megnézem a dolgokat én szívesebben lennék férfi, mint nő...
és azoknak üzenem akik azt írták, hogy "fogdosnák a nőiességüket egész nap és azért lennének nők h ujjazhassanak maguknak"...
amíg férfi vagy így gondolod, de tesem érdeklődéssel fogdosod gondolom a micsodádat(mármint tudod hogy értem) és a nők is mondhatnák hogy "szivesen fogdosnák a micsodájukat"...de amint azonossá válsz azzal a nemmel, megváltozna az érdeklődésed is természetesen és persze ez mindenkinél így van...ilyen érdeklődés mindenkiben van, csak mindenkinél külömböző mértékben
19:36:
Picit szedett-vedett lett az írásod. Kicsit átláthatatlan. 3x gondoltam át, hogy végig olvassam-e, de mindenképp megérte. Csak néhol eltévedek benne :D
Abszolút egyt értek veled, némelyik példát amit felhoztál, én is felhoztam korábban. Sajnos így van ahogy leírtad.
Szerintem a fiúk többsége egyáltalán nem lenne lány, nem cserélne nemet. Mert már ennek a gondolata is b*zis, női ruhákban, sminkben, stb, mindenki csak kipróbálná :D A tapizós masztizós részt énis említettem, férfiként, a szexuális orientáltság nem elnézhető tényező és a kíváncsiság nagy úr :D
Az utolsó részben az "öri bari" résznél amit írtál, hogy a fiú barátok beszólnak egymásnak, arra annyit mondanék, hogy ez így természetes nálunk :D Ha barátom tol valami nyálasz szöveget én is beszólok neki és viszont ő is. Tudod ez olyan mint a párkapcsolat: nem kell kimondani, hogy jártok. Tudjátok. Ökörködünk, baromkodunk, de tudjuk hol a helyünk. :) Plusz a férfi dominancia (avagy a büszkeség) sem engedné, hogy ilyen nyálas rizsát letoljunk.
De hát mindezeket végiggondolva, ti nők épp ezt szeretitek egy férfiben. :) Ne valami nyáladzó, kéredző anyámasszonykatonája legyen, hanem férfi :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!