Miért van az hogy meghalt egy ismerősöm már fél éve és még most sem hiszem el hogy meghalt?
Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 21:00
1/5 anonim válasza:
Mert nem tudtad még elengedni és nyilván nem volt közömbös számodra valami miatt. Az idő fogja begyógyítani ezt a sebet, ami nem jelenti azt, hogy el fogod felejteni. Ha netán megnézted holtan, még nehezebb lesz "elhinned", hogy tényleg meghalt.
2/5 anonim válasza:
Nekem a kislányom halt meg,de én sem hiszem ezt el.Valamiért a tudatalattim igy védekezik a rossz ellen,mert ugy érzem,h ez nem is velem történt meg.
3/5 anonim válasza:
Érdekes az első válasz én a 6 honapos magzataimat vesztettem el. Nem láttam öket és a pszichologus azt mondta, ezért nem tudom elhinni. Tavaly apukám halt meg öt sem láttam holtan és a mai napig nem hiszem el. Nehéz és nem tudom, hogy az idő segit-e?
4/5 anonim válasza:
Én már felfogtam,hogy a szüleim 4 éve meghaltak,viszont azóta szenvedek emiatt.Eléggé ingatag alattam a talaj.(most 18 vok)
5/5 anonim válasza:
Mert nem engedted még el.Nekem most halt meg a pótnagyapám úgymond,én se fogtam fel,hogy vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!