Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fészbukon 44 lájkot kapott a...

Life is beautiful kérdése:

Fészbukon 44 lájkot kapott a következő post "bevagyok b*szva mint a diszno", elfogadható ez a magyar mentalitás?

Figyelt kérdés

mit gondoltok ez normális dolog, csak mer akárhányszor vagyok olyan társaságba ,mindig úgy érzem hogy nekem nem ott van a helyem ,de mégis jobb mint otthon ülni, pláne ha iszom talán én is képes vagyok olyan primitívként viselkedni mint az osztálytársaim ,pedig ők elvileg ,tök jó fej normális emberek, de akkor miért van ez hogy ilyeneket lájkolgatnak,postolnak?

biztos velem van a baj ,hogy nem kéne foglalkoznom azzal hogy ilyenek ,és inkább a jó tulajdonságaikra kéne összpontosítanom ,de olyan nehéz ,ha állandóan csak ez jár a fejembe ,hogy "most ebbe mi a vicces" .. és akkor én is próbálok nevetést imitálni ,hogy úgy tűnjön tökre birom őket ,és befogadnak közéjük ,nagyjából így is van ,de én is meg ők is látják rajtam ,hgoy itt valami nem okés. ,hogy nem tudok laza lenni velük ,csak feszült( alkohol mértékétől függően ez változik)

ezt a merevséget sikerült olyan szintre fejlesztenem ,hogy olyan emberekkel akiket őszintén jófejnek tartok, nagoyn könnyen zavarba jövök ,ha beszélnem kell előttük

1 olyan közeli barátom van aki mellett úgyérzem önmagam lehetek ,meg a szüleim persze, de suliba szinte senki sincs akivel nagyon jól érezném magam, mindenkire csak irigykedek ,hogy neki ilyen meg olyan jó a dumája ,meg milyen laza.. és én is olyan akarok lenni ,de az a baj ha próbálok lazának tűnni akkor saját magamon érzem azt mintha vkit utánozni próbálnék ,tehát nem önmagam vagyok

mit ajánlotok ,hogy ez változzon? hogyan érezzem jól magam olyan társaságba ahol kevés a közös téma?

amik érdekelnek ,a parkour,freeruning, gitár, rövidfilmeket is nagyon szeretek csinálni, bármi önismereti témával kapcsolatos dolgok,meditáció(agykontroll), csajok(a leggyakoribb közös témánk,de hamar "kimerül"), műszaki cuccok(ez a legkevésbé érdekes) ,tv-be néhány sorozat(túlélés törvényei,dr house),testépítés(már ez sem annyira érdekes, de ha vki szóbahozza ,birok róla sokat dumálni)..még van egy pár de főleg ezek

a korosztályomat ,pedig a legfőképp a bulizás, ezzel kapcsolatos sztoryk ,érdeklik, meg hogy a karesz milyen füves cigit szívott pénteken..vagy a divatzenéket nagyon bírják , hogy mit csináltak a kocsmában ,elmesélik egymásnak..ami nhéa szóba jön az a csajok, testépítés ,tvbe sorozatok ,ezekről még úgy ahogy tudunk beszélni

,de pont ezért nagyon unalmasak a napjaim mer csak ez a pár téma van ami szóba jöhet

már kezdek eljárogatni külön társaságokba, alakulgat a dolog de még mindig nem az igazi(nehezen nyílok meg az emberek előtt, a gátlásaim miatt félreismernek)

köszönöm hogy eddig elolvastad:)

mit ajánlotok ,hogyan változtassak az életem úgy hogy jobban érezzem magam?

18f

2011. nov. 4. 00:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja és csak magadra hallgass,ne tegyél olyat,ami árt neked és szemben áll az értékrendszereddel.Légy hű magadhoz!

Például ne igyál és ne dohányozz,ha tudod,hogy ez rossz és nem is vágysz rá,csak azért,mert mások is ezt teszik!

Én úgy vagyok vele,hogy jobb egyedül,mint felületes barátokkal.

2011. nov. 5. 18:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Menj egyetemre.

Mindemellett. Persze, jó dolog, hogy komolyabb ember vagy, mint a korosztályod, de ha csak erre koncentrálsz (márpedig ez történik), és elszigetelődsz (vagyis folytatod amit elkezdtél), akkor komolyan boldogtalan leszel.

Nem korbetegség, hogy az emberek hülyék. Nem emberi hiba, hogy lerészegedünk. Az emberek mindig hülyék voltak, és az állatok is felzabálják a megerjedt gyümölcsöt, és be is rúgnak tőle.

Azért csinálják, mert jó. Mi is azért csináljuk.

Ringasd el magad...

csak annyira szerettem volna rávilágítani: nem baj, ha hülyének nézed a többieket, de ők legalább jól elvannak. Engedd ki a fáradt gőzt, és érezd te is jól magad.

Nem vagyok oda én sem a mai bulizenéért, de ha parti van, akkor kicsit becsíve lehet rá táncolni. És erre tökéletesen alkalmas. Azért, mert mások ennél többet látnak bele, neked nem kell.

2011. nov. 5. 19:20
 13/14 A kérdező kommentje:

20L .foglalkozom is azokkal egész komolyan amik érdekelnek

kutatgatok, nem fogom ,feladni.. most elkezdtem járni egy önismereti csoportba ,egész jó arcok vannak, viszont nagyon nehéz így kommunikálnom,megnyílnom előttük ,hogy ilyen gátlásos vagyok. sebaj ,Edison sem adta fel.

az önvédelem nem rossz ötlet, már elmélkedtem róla korábban is ,köszönöm:)

az ivást még mondhatni szeretem is ,egy bizonyos fokig, havi 1-2x ,a gond az ,hogy a nagyon jó barátom akivel sok mindenben hasonlítunk, ő nem iszik ,kifejezetten ellene van(sztem el is túlozza), vele tök szívesen ülnék össze ha nem is minden hónapban de évente 3-4x, viszont az ivópajtásokkal akikkel megyek inni ,nem szívesen találkozok,beszélgetek ,főleg ha józan vagyok, pár pohár vadász után viszont egész jó haverok leszünk ,aztán elköszönünk ,suliba ugyanúgy "felszínes" haverok vagyunk

utolsó, egy nagyon béna hasonlattal állnék elő.van a gitár húrja, mondod neki ,hogy legyen laza, de nem történik semmi, el kell kezdeni lejjebb hangolni és akkor lesz vmi...ezzel csak azt akarom kifejezni, hogy ez h én ilyen vagyok ,saját magam ,nem, vagy csak hosszú évek múltán fogok tudni változtatni ,fegyelmezett tudatossággal

én is tisztába vagyok ,hogy nem túl előnyös ,sőt kifejezetten rossz hatással van rám...vannak napok mikor a legidétlenebb poénokon is tudok röhögni ,aztán hazajövök ,és ráészmélek ,hogy ez most mi volt, hülyeség volt ez a nap, ez nem én voltam. és megin sz.r kedvem lesz, mer ha egyedül vagyok előjönnek belőlem ezek az érzések..

.najó ezzel nem akarok semmi olyat kifejezni ,hogy nekem mennyire nem megy. néha megy ,de sokszor nem .de nem adom fel :D:D

"hülyének nézed a többieket, de ők legalább jól elvannak. Engedd ki a fáradt gőzt, és érezd te is jól magad. "

csak kéne a megfelelő társaság mindehez

bocs ha ismétlésért

2011. nov. 5. 20:24
 14/14 Nevem Senki17 válasza:
0%

Ennyit leírni???

szar vagy! :D

2011. nov. 5. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!