Mondanál egy egyetemi szakot (az leszek amit a legelső válaszoló mond, annyira nem tok dönteni)?
Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 11:33
11/21 anonim válasza:
Karácsonyfa-diszítő, mert az egy évben csak egy szezonba dolgozik.Lekéstem, de gondold meg.
12/21 anonim válasza:
Mivel ennyire határozott és elhivatott vagy oly mindegy, hogy fizikát-kémiát, vagy esetleg ének-zenét tanulsz.
13/21 hjani87 válasza:
menj inkább el egy szakmunkásba és tanulj meg esztergálni, marci mostanában inkább a szakmunkásokat keresik és az hiányszakma
14/21 anonim válasza:
Akkor teljesen mindegy. Lényeg hogy majd az adófizetők fizetik a sokmilliós költséget.
15/21 anonim válasza:
Ne menj egyetemre, amíg nem tudtál dönteni. Menj egy 1 vagy 2 éves okj-s középiskolai képzésre, amit nem vonnak le az államilag támogatott féléveidből, és plusz pontot ér az egyetem. Addig pedig még gondolkozhatsz is, hogy melyik terület érdekel. Ne menj olyanra, ami nem hozzád való!
16/21 anonim válasza:
Miért akarsz egyetemre menni? A kétkezi munka büdös?
Fogd meg barátom a csákányt meg a lapátot és menj el kubikolni napi 12órába!
17/21 anonim válasza:
Épp elég országrontó vízfej hoz döntéseket ma is. Ők se tudták, milyen pályára menjenek. Ha nincs elhivatottság érzés, jövőkép 18 éves korodra, irány a tehenészet.
18/21 A kérdező kommentje:
nem gondoltam volna h ennyi hsz lesz kössz mindet:) megy mindenkinek a like
2011. nov. 9. 07:26
20/21 anonim válasza:
Huhh mennyi rosszakaró :) nem semmi hozáállás!!
Nyelvvizsgád, ha van akkor nem lesz gond semmilyen egyetemi képzés! Ha nincs tanulj előbb valami nyelvet, mert addig nem kapsz diplomát, de mindenképp menj fősulira vagy egyetemre, mert megéri! Matek, Infó szakosok nagyon jól megélnek manapság! Angol szak is nagyon jó! Sok sikert!
És jó bulit az egyetemi évekre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!