Ha választhatnál a vérfarkas és a vámpír közt akkor melyik lennél?
BiteFight ihlette kérdés? (:
Vagy Alkonyat? -.-
Amúgy én múlthétig vámpír voltam (: Nem fejtem ki :P Az voltam és az lennék most is.
Vámpír.
Vért nem kötelező emberből szívni, bár tény más élőlényre nem nagyon lenne gusztusom nekem se.
Mivel a vámpír/vérfarkas nem hétköznapi jelenség, könnyebb vámpírként elvegyülni mivel sokkalta emberibb. Nincs szükség semmi alakváltásra, megmaradnak a ruhák is. Fizikai ereje felhozható a vérfarkashoz, és ehhez nem kell semmiféle misztikus képesség. Diszkrét megjelenés, nem feltűnő. HA van kedv, szívesen elmélkedek azzal aki ír privát üzenetet.
Én olyan vámpír lennénk, mint a Van Helsingben a 3 feleség. Simán, nem átváltozva tök szépek, frankó ruciban. Igaz, amikor átváltoznak, elég rusnyák, de tudnak repülni.
De a vérfarkas is nagyon jó, az, amelyik akkor változik át, amikor ideges. Legalább meggondolnák az emberek, hogy mit is mondjanak nekem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!