Mi az ami legjobban hiányzik a gyerek korodból?
Figyelt kérdés
max 15 évesig2011. okt. 25. 21:15
11/16 anonim válasza:
Boldogság..Nyugalom..Vidámság..Semmi szenvedés..
12/16 anonim válasza:
A szünetek, meg hogy nem nekem kellett a pénz miatt aggódnom.
15/16 anonim válasza:
Tudatlanság, röviden. Fiatal vagyok még, de tudom az élet sz@r oldalát, láttam és átéltem is.
Belegondolok, próbálok, hogy milyen ember lennék ha végig olyan szép gyerekkorom lett volna mint volt pár évig. Csak 15 vagyok de már tudom milyen szívből gyűlölni egy ember, akinek a halálát kívánod, és amikor megtalálod a végre holttestét, nemhogy nem vagy szomorú, de még valamennyire örülsz is, hogy megszabadultál Tőle. Elvette a szép gyerekkoromat és úgy formált át engem amilyen nem akartam lenni, de változni nem tudok mert nem tudok megint tudatlan lenni a világgal.
16/16 anonim válasza:
Az általános iskola, ahová jártam. Nagyon jó volt ott, a gimnáziumot pedig gyűlölöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!