Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van az emberiséggel, mi...

Mi van az emberiséggel, mi van a magyarsággal?

Figyelt kérdés
Ez egy elviselhetetlen borzalom.Csak egy példa:az iskolában az a divat hogy ütögessék és a fülébe ordítsanak a többieknek.Odajönnek hozzám is és a cuccaimat is dobálják,szaggatják a füzeteket...Hát mi a franc joguk van hozzá??Aztán az osztályba 3jó tanuló van,abból az egyik én vagyok,és amikor jelentkezek pl. javítani akk egyből leszánalmasoznak az ilyen k.vák,akikkel egy töpörödött rondaság striciként bánik,mindig agyonüti őket.ÁÁÁÁÁÁÁÁ megőrülööök...És akk mindenki csodálkozik hogy miért rühellem az emberiséget....Na ennyi,írjatok véleményt.Igazából kérdés nincs csak ezt ki kell adni magunkból:))
2011. okt. 25. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez az erkölcsi züllés az egész világon így van. Sajnos nincs mit tenni ellene. Köszönjük, ó Liberalizmus......
2011. okt. 25. 22:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Na igen...Ha már itt tartunk én ha tehetném a radikális pártra,a jobbikra szavaznék...Bár akkor lenne aztán felháborodás...De szerintem ide radikális változtatás kell.És miért,például az EU-n kívül,teszemazt Kínában meg még kommunizmus van.Rend van ott?-Igen.És belehalnak az emberek?-Nem No de mind1 kissé elkanyarodtam a témától.
2011. okt. 25. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:

ennek semmi köze a liberalizmushoz, ó he. ha már filozofálunk, szidjuk az individualizmust. :)

de tényleg elképesztő, ami az iskolákban megy. az egész magyar oktatási rendszer egy dzsungel, sem tanítani nem lehet benne semmit, sem tanulni.

elég annyi bizonyítéknak, hogy 8 év nyelvtanítás kevés egy alapfokú nyelvvizsgához, néhány hónap alatt pedig önszorgalomból eljutsz egy gyenge középfokig, magántanárral még tovább.

aki mégis próbálkozik komolyan venni a dolgokat, az tényleg ilyen dolgokkal szembesül, amit írtál, ami már nem rosszgyerekség, hanem már bűnözés.

bő a választék:

1. az a rendszer a hibás, amiben kvázi szülő nélkül kell felnevelődni, mert mindkét szülőnek egész nap távol kell lennie dolgozni

2. a szülők a hibásak

3. az oktatási rendszer a hibás

én mindenesetre felöltöm konzervekkel a pincét, mert osztályonként 3 fő kevés lesz ahhoz, hogy majd kitermelje a nyugdíjamat, ha már öreg leszek.

2011. okt. 25. 23:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy semmi köze a liberalizmushoz,csak nem tetszik a kormány mostani ,,mindent szabad" elve...amúgy szerintem ez a borzadály a média+igénytelen műsorok+szülők felelőtlenségének vegyülete...
2011. okt. 26. 07:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyet értek kérdező. Ugyanígy volt nekünk is, pedig nem lepukkadt iskola volt. Középsuli volt "normális"..

De az oktatás az valami hihetetlenül szar volt. Mindig az egyébként. Nagyon rosszul csinálják meg.

És még ráadásul nem olyan tanítás az, ami hosszútávú lenne és alkalmazható a későbbiekben, de erre már általános suliban rájöttem.

A világ meg..hát arról inkább nem írok. Sokszor kedvem sincs menni sehova amilyen emberek vesznek körül inkább maradok a szobámban, mintsem kilépjek abba a képmutatóba káoszba.

2011. okt. 26. 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Bele kell törődnie az emberiségnek, hogy az aranykora vége a végzete is egyben. Készüljetek gondolkodók, lassan itt a végzet hajója. :)
2011. okt. 26. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!