A legjobb barátnőmnek elmondtam, hogy többször próbáltam öngyilkos lenni. Normális a reakciója? 17l
Kb 5 éve barátnőm. Körülbelül ő volt csak barátnőm, és az ő barátnője. Nyári szünetben volt több, mint egy hónap, amikor alig találkoztam valakivel, mert nyaralt a barátnőm, és a másik csaj sem ért rám. Amikor hazajött, kb 2x találkoztunk. Elmondtam neki MSN-en, hogy mással sokkal többet találkozik, velem nem nagyon foglalkozik (akkor éppen rossz időszakom volt, nem sok hiányzott, hogy megöljem magam). Ráadásul a másik csaj odaköltözött a közelébe.
Szóvá tettem, hogy mik zavarnak. Ő a fejemhez vágta, hogy 'bár h ha már így felhozod én emghallgatlak mindig,de én emg úgy érzem h te engem nem mindig szal sokat érek egy fejbiccentéssel' (az olyankora, hogy 'betört a körmöm', meg arra, hogy jaj, a New Yorkerbe, DM-be, ide-oda is van kuponom, merthát a JOBBAKNAK... nem tudok mit kezdeni).
Folyton a másik csajjal lóg. Velem már nem foglalkoznak egyáltalán.
Ma oda kellett adnom egy papírt neki. Megbeszéltük, hogy a városban találkozunk. Hozta magával a másik csajt is. Odaadtam a papírt. A másik csajjal dumáltam (pár fokkal jobb, mint a másik), szájhúzgálva azt mondta, hogy 'megyek mosdóba' (kint álltunk, mert cigiztem). Aztán mondta a mosdós, hogy elmennének egy drogériába, stb, stb. Elkísértem őket, mert én is arra mentem. A mosdós hangoztatta, hogy 'jaj majd Debrecenbe menjünk már őszi szünetben', meg ilyen buli, olyan buli.
Elköszöntem, hogy sziasztok, és vissza sem köszönt.
Amúgy nem értem, miért húzták le ennyire az utolsó és az az előtti válaszolót...
Szerintem se a kérdező az energiavámpír, hanem a másik csaj, akinek csak a vásárolgatás, meg a kinézete az élete. Az ilyen nem barátnő, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!