Mért vagyok ennyire elb***ott? (inkább) Mit tegyek?
Nem tudom már,muszáj leírnom valahova.
Olyan érzés mintha a világ kifordulna magából előttem.Nem érzek szeretetet senki/semmi iránt.Nem nagyon csinálok olyat ,mint a maszturbálás.Csak heti max 2szer.Kicsit furcsának találom a korombeliekhez viszonyítva.
Nyár után mikor szakítottam barátnőmmel ,nagyon ki voltam készülve,de fogjuk rá azóta jobban lettem.Nála sem volt jó a szex.Nem vagyok homo,nagyon is szeretem a lányokat.
Most meg megint KO vagyok.Tetszik egy lány a suliban ,akivel néha jól eldumálok,de nem hiszem h lehetne valami.Mindenesetre nagyon belé szerettem.Tényleg olyan csaj aki gyönyörű és nagyon okos.Már lassan fél éve azt veszem észre,hogy taszítom a barátaimat.Én hülye meg aztán megvagyok lepődve ,hogy nem nagyon írogatnak.
De nem érzek szereteted irántuk és a szülők felé sem.Nem érdekel már a célom sem.(Az orvosi..)Folyton olyan sok ember megbántott,és átk*rt ,hogy olyan érzés jár át mintha összetörtem volna.
És elegem van abból,hogy fiú létemre olyan érzékeny vagyok,mint egy szuperegoista kislány..
Semmit nem érzek,csak szerelmet és leginkább fájdalmat.
Nem a lány miatt,előtte is ilyen voltam.Kb úgy lehetne elképzelni mint aki a sötét szobába egy fecskendőnyi "nyugalommal" egész nap a szobájában van félmeztelenül és könnyezik.CSAK ÉN SOHA NEM NYÚLNÉK ILYENEKHEZ.Csak egy képet próbáltam ábrázolni nektek (a drogon kívül értve ilyen..).
Legszívesebben vennék egy pengét,és..
Nem lennék öngyilok.,csak valami fájdalom legyen már.
Félre értés ne essék,nem vagyok antiszociális aki esetleg mások épségét veszélyeztetné.:)
Tudna valaki segíteni?
Köszi srácok.
Hát az a baj ,hogy nagyon tudok szeretni.Nem tudok ilyen májer lenni aki simán letudja szarni és fulltime csajozik.
Pszichológusra én is gondoltam.Szüleimmel nem beszélek már úgy 2éve.Apummal kicsit,anyummal meg 1 kedves szó sem ezidő alatt.
Meg nagyon megfizetni sem tudnám.Egyszerűen csak ki kellett ezt írnom.Nem mintha ettől jobb lenne.De másnak nem tudnom elmondani/leírni.:|
Szia!
Először is serzitenm nem vagy elb..szott ahogy te fogalmaztad inkább sok minden összejött emiatt magad alatt vagy.
Akkor nézzük nem tudsz szeretni senkit. Dehogynem tuddsz csak nem tudja amásik úgy viszonozni ahogy te szeretnéd. Kis türelmet bitos lesz olyan lány aki örömmel fogadja a figyelmet megértést amivel kimutatod h mennyire fontos neked a másik.
Maszti: telejsen normális ha maagd alatt vagy akkor nem érdekl a maszti se ezzel nincs semmi probléma az meg hogy ki hányszor szokta az egyéni kérdés, kinek mennyire van igénye. Van aki többször vana ki kevesebbszer. Hasonló mint az étkezés/alvásigéény elééggé nagy eltérések lehetnek és mindegyik normális. Tehát ennélfogva a te gyakoriságod is telejsen ok. Az meg h a haverok mit mondanak az más kérdés. Mivel ez bemondáésra megy ezért könnyű lódítani...
Az hogy taszítod a barátaid azt hogy érted? Beszólsz nekik megbántod őket? Vagy éppen csak azt mondod bocsi nem érek rá nincs kedvem veletek menni aztán már nem is hívnak? Próbálj meg a legjobb abrátoddal beszélni ezekről az sokat segít ha meghallgat. Én is szívesen meghallgatlak ha szeretnéd.
Amit írtál kommentbe az alapján értem hogy szüleid is nehezen tudják kimutatni h fontos vagy nekik, fontosak a céljaid vágyaid. Próbálj megtenni te egy apró egsztust feléjük egy kedves szó egy mosoly egy kis érdeklődés sokat segít..
Sok ember megbántott: Igen van ilyen kérlek gondolj vissza azokra a dolgokra az életeben amikor valaki neked boldogságot örömöt adott, és ez nem feltételenül valami tárgyhoz fűződik (ajándék) hanem egy jó beszélgetés egy kedves mosoly, ölelés, a szerelem a volt bnőiddel stb. Tudom, hogy iylenkor nehéz meglátni a jót, de kérlek próbáld meg ezt megtenni.
Ha ez segít nyugodtan írj privit és nagyon szívesen meghallgatlak, segítek.
Ez egyáltalán nem elbaszott... Miért baj az, ha túl érzékeny vagy? Szerintem ez sok lánynak tetszik. Az meg főleg, hogyha nagyon tudsz szeretni. Azt mindenki szereti.
Hm, a pengéről csak annyit, hogy ezt például én is csinálom. Nem a csuklómat, csak a karomat bárhol, ahol érem, tényleg jó az a kis fájdalom (tudom, beteg vagyok...)
De azért nem ajánlom senkinek..
Ha nem szereted a barátaidat, ne érdekeljen szerintem, hogy nem írnak. Akkor úgysincs értelme, szerintem.
Hm, és örülj neki, hogy vannak céljaid. Azokért érdemes élni. Nekem nincsenek. (na jó, az, hogy lefogyjak, de milyen cél ez?:/)
Hát, bocsi, hogy nem sokat segítettem... Egyébként a pszichológus az tényleg jó. Szerintem én is elmegyek. És egyáltalán nincse ebben semmi furcsa, nem csak az idegbetegek járnak oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!