Mi az a kérdés, amire NEM szeretnéd tudni a választ?
Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 01:29
11/22 anonim válasza:
én olyan Dr. House személyiségű vagyok,így jobb lenne ha tudnám mikor halok meg... én szeretném tudni a választ mindenre... Ha nem tudom,úgyis akkor halok meg,mint mikor már tudnám! Szóval nem mind1? :D
12/22 anonim válasza:
Nem szeretném tudni, hogy feljelentett-e a szomszédom, akit a cicáim megmérgezése miatt elvertem.
13/22 anonim válasza:
Hogy ha akit a legjobban szeretek csúnyát átver engem.
Arról inkább nem szeretnék tudni!
14/22 anonim válasza:
Hogy kinek mi nem tetszik bennem
16/22 anonim válasza:
en is a mikor halok meg es hogyan,
17/22 anonim válasza:
Általában azok a dolgok, amiken nem változtathatok.
18/22 anonim válasza:
Hogy igazam van e abban, amiről meg vagyok győződve.
Mert ha nem, az nagy csalódás lenne...
20/22 anonim válasza:
Én az olyan jellegű kérdésekre nem szeretnék választ kapni, aminek meg kell történnie, és ha tudom, akkor óhatatlanul is megpróbálok változtatni rajta.
például tudod, hogy repülőszerencsétlenségben fogsz meghalni, ezért soha nem ülsz repülőre. Stb.
De az ilyen dolgokat, hogy mit tartanak bennem jónak/rossznak, megcsal-e a kedvesem, ki mit gondol, erre azért kíváncsi lennék. Persze lenne pár fájdalmas pillanat, viszont egy hogy nagyon érdekes, kettő, hogy így lehet igazán tanulni a dolgokból, és bepillantást nyerni az emberi természetbe. Ez engem nagyon érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!