Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mondjátok el mit jelent ez?

Mondjátok el mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Egyik haverom odajött hozzám szünetbe és megkérdezte szoktam-e maszturbálni (máig sem tudom a szó jelentését) én megkérdeztem tőle -Mi a faszom az a maszturbálás? erre röhögve odamegy a barátnőmhöz az pedig másnap szakított velem mondván hogy nem ismerem a szexuális dolgokat
2011. okt. 16. 09:31
 1/3 A kérdező kommentje:
11/F
2011. okt. 16. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Maszturbálás:Amikor kivered a khm..., amúgy írd be keresőbe, és jobban rájössz, mint tőlem:D, amúgy nagyon nagy f*szfej haverod van, és a barátnőd is egy k*rva lehet, ha 11 évesen! már azért szakít ,mert "nem ismered a szexuális dolgokat". Figyelj 11 évesen, én se nagyon szagoltam hozzá még, kb csak 13 évesen jöttem rá, hogy kb, hogy mit is jelent, és 15 évesen kezdtem el..
2011. okt. 16. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz velük,,,,amúgy a maszturbálás=önkielégítés=hokizás
2011. okt. 16. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!