Ez vmi érzelmi blokk?
Figyelt kérdés
Hirtelen egy hatalmas letargikus tényt éltem át,egy személyhez kötődik,akit nagyon imádok.A fura az,hogy miután ezt megtudtam,a fejemben elkezdtek őrülten kavarogni a gondoltok,teljesen "tele" voltam.Már épp indultam volna kiírni magamból legalább,de el kellett mennem otthonról,így ez az ihlet teljesen elszállt.Teljesen üres lettem,és ijesztő,hogy még 1 "gondolatárnyalat" sem ugrik be,akármennyire próbálkozom...Pedig nagyon szeretném kiírni magamból az akkori érzéseket és mindent,de elszállt minden...De miért,és hogy tudnám visszaszerezni?2011. okt. 14. 19:29
1/5 anonim válasza:
Hát gondolj nagyon erősen arra a személyre akit nagyon imádsz, akkor talán előjönnek megint a gondolataid. Egyébként hány éves vagy? Fiú, lány?
2/5 anonim válasza:
jézusom, ez mi? mit szívtál te? aggyámá belőle..
4/5 A kérdező kommentje:
18/l és tényleg kezdem elveszíteni a gondolataimat...ez korai alzheimer- kór lenne vagy mi az isten?
2011. okt. 17. 23:27
5/5 anonim válasza:
de most komolyan, nem szivsz semmit?
amugy, nem vagy árcheimer koros vagy mi a fa sz. hogy mért nem? mert azt hiszed, hogy az vagy. sztem ne aggodj, egyszerűen csak kiesnek dolgok, van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!