Te meghalnál a hazádért? Mondjuk ha egy másik ország megtámadná Magyarországot, akkor megpróbálnád megvédeni az életed árán?
Figyelt kérdés
2008. márc. 15. 11:25
41/47 anonim válasza:
N.E.M, amit eddig nyújtot az ország anyit is kap vissza a emeberektöl:D
42/47 anonim válasza:
Ezért az országért már nem érdemes küzdeni. Minden vezető egy szemét tolvaj söpredék. Az ország jövője a cigányputriba fog torkollani, ez kitalálható. FEhér ember kihal,nemdolgozó ingyenélő féle kategoriába tartozó cigány tulszaporodik, és nem lesz semmi sem.Ha ezen az úton halad tovább itt a világ,ez várható tény lesz. ilyen szarért meg nem adnám az életemet. Itt nincs jövője fehérembernek. Átálnék az ellenséghez,és én szornám az atomot. Húznék el a francba jobb világ felé. Oda pártolnék át,ahol jobb az élet,meg jobbak a tulélési esélyek.
43/47 Botos Péter válasza:
Nem!Átálnék máshoz ez a sza.rok szar.ja ország!!!! Itt most valaki írta hogy szétszedték magyarországot jaj istenem szegény magyarország PERSZE csakis ott vannak a lengyelek hányszor eltünt az országuk és mégis lábra áltak!És igenis az emberek a kormány miatt utálják ezt az országot de most komolyan egy ápolónő 60.000 forint fizetést kap vagy egy orvos 120.000 forintot miezmá mikor a számlák 160-180.000 forint meg se lehet élni és a sok mocskos nemdolgozó köc.sög cigány meg gyüjti a segélyeket!Én a magam részéről gyűlölöm ez az országot és amint lehetőségem adódik húzok el innen a pics.ába.
45/47 anonim válasza:
Az attól függ ki támadja meg.Mondjuk szívesen élnék Svédország irányítása alatt:D Ennél ezerszer jobb lenne.
47/47 fibratus válasza:
Én azt adnám ennek az országnak, amit kapok tőle. 35 éves vagyok, de még nem sikerült egzisztenciát teremteni, hála szép országunknak . Rothadjon ketté az egész, inkább én leszek öngyilkos, mint hogy tegyek érte valamit, ezért a rothadt mocskos gennyláda derítőért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!