Honnan tudhatom a tanáromról hogy kedvel és szívesen barátkozna velem?
újabb fejlemények tegnapról:egyik szünetbe a bnőmmel sétáltunk és láttam h nem messze ő 2diákkal beszélgetett,de idejött hozzánk és együtt sétáltunk oda a
büfé elé.a bnőmmel nem is foglalkozott szinte.aztán megálltunk,és én megöleltem,(a bnőim szeme láttára,de ez nem zavart)aztán,mikor a bnőim nem voltak ott,ő megdörzsölte a karom,és azt mondta nekem hogy:,,felmelegítelek,megmelegítlek".vélemény?
nekem csak vele.mert nagyon bírom.olyan jó vele beszélgetni,vele lenni meg minden.szívesen barátkoznék még vele.arra is gondoltam h fellépek facebookra csak miatta.ő is bír engem?amúgy mi duri?lécci írjatok még.
U.i.:vmit akartam még de elfelejtettem.
bázmeg, ez nagyon bizarr:D
mire vagy kiváncsi tulajdonképpen? egyértelmű, hogy ő is haverkodni akar veled:D
de ez akkor is úúúúúristen:D
örülök ha ő is barátkozni akar velem:)
ez már több mint puszta tanár-diák?mármint úgy hogy ez még belefér?vagy már nem?
mi az a határ ami a max.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!