Hogyan csináljunk ősz hatású hajat?
Figyelt kérdés
Szeretnénk haverokkal egy amatőr kisfilmet forgatni, amiben mi játszanánk az idősebb karaktereket is, csak azokhoz ősz hajra lenne szükség. Nem tudja véletlenül valaki, hogy mivel lehetne azt elérni, hogy olyan legyen a hajunk, mintha meg lenne őszülve, és persze utána könnyen le is moshatjuk?2011. okt. 10. 18:13
1/5 anonim válasza:
Paroka?
Interneten kell rendelni szerintem 2000ft alatt van, vagy hajfesték!XD
Sok sikert a filmhez majd ted fel youtubra azt küld el majd a linket...XD:D
2/5 anonim válasza:
Hintőporral. És ez tök komoly, átváltoztatós könyvben volt, hogy hogyan lehet időssé maszkírozni magunkat. Nem nehéz, és jó buli. Barátnbőmmel a ráncokat is megcsináltuk, és végigvonultunk a falun. :P
3/5 A kérdező kommentje:
lemosható hajfestéket ilyen színben még nem találtam, ha van valami tipp milyen boltban lehet akkor annak örülnék :)
paróka postaköltséggel együtt már nem olcsó, meg nem is találtam túl élethűt eddig :(
én is gondoltam valami fehér porra :), szal lehet azt meg is próbálom :)
a ráncokat mivel csináltátok meg?
2011. okt. 11. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!