Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem úgy mindig mintha...

Miért érzem úgy mindig mintha ideges lennék?

Figyelt kérdés
Állandóan nyomást érzek a hasamban, mint mondjuk régebben vizsga előtt. A pulzusom is elég gyors. Kezeltetnem kéne magam vagy majd csak elmúlik valahogy?
2009. ápr. 30. 08:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

HA nem állandó,csak most van akkor valószínűleg elmúlik.

De nem lehet hogy ideges vagy azért mert nem tudod hogy miért vagy/voltál ideges?

2009. ápr. 30. 08:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Szerintem állandóan ezt érzem, csak egy idő után már nem figyelek rá.

Azért nem vagyok ideges, mert nem tudom miért vagyok ideges.

2009. ápr. 30. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj, ismerős... Szia.:)

Én 3 ilyen nyomi hónap után baktattam el a háziorvoshoz, aki azt mondta: generalizált szorongás. GAD.

Akart írni gyógyszereket, azt mondta, nem nyugtató egyik sem, hanem olyanok, amelyek hosszú távon, 1-2 hónap szedés után hatnak, arra késztetik az agyamat, hogy termelje rendesen azt az anyagot, amit eddig spórolósan gyártott, és amelynek hiánya ezt a tünetet okozza.

Néztem bután: az agyam..? Igen, mondta ő, ez egy tök egyszerű anyagcserezavar. De nem akartam gyógyszert, természetes anyagú nyugtatókkal próbálkoztam. Citromfű, Nervenpflege, macskagyökér tea (ami nagyon rossz ízű).

Nem múlt el.

Velaxin nevű kapszulákat kaptam tehát, 75NE dózisban, amelytől pontosan 6 hét után jobban lettem. Az elején a bogyó mellé nyugtatót is szednem kellett, de az első hónap után már nem volt rá szükségem.

Fél év gyógyszer után fokozatosan abbahagytam, jobban lettem, ami 2-3 évig tartott. Aztán megint jött a szorongás. Ekkor 8 hónapig szedtem ugyanezt a gyógyszert, azóta nem. A legutolsó ilyen epizódbak már 3 éve, és jól vagyok.

Remélem, tudtam segíteni- jó egészséget Neked! :)

2009. ápr. 30. 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
sokat stresszelsz hallod! szerintem lölj el egy jointot a spanokkal és akkor kevésbé érzed a nyomást!
2009. ápr. 30. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Utolsó, akinek nyilván a neve NULLA: gratulálok, gyáva kukac lehetsz, ha a bódulásba menekülsz a való élet sírásai, nevetései, keservei, szépségei ellen, talán nem kéne ennyire hangosan hirdetned magadról, hogy ennyit tudsz... Bocs, de tényleg...
2009. ápr. 30. 13:03
 6/6 anonim válasza:
Valamit elfelejtettél, csak nem tudod, hogy mit.
2010. júl. 11. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!