Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha felek az ismerke...

Mit tegyek ha felek az ismerkedestol?

Figyelt kérdés
...ha hivnak ki baratok, es tudom hogy egy ket emberen kivul mast nem ismerek senki mast egyszeruen felek kimenni. Kitalalok mindent csak hogy ne keljen menjek...Ha egy srac akit nem ismerek, hiv ki egy uditore vagy setalni, akkor is felek. Mit tegyek, hogy ezen valtoztatni tudjak ?
2009. ápr. 27. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Legyen több önbizalmad!A problámádat csak így tudod megoldani.Én is ilyen lány voltam,de egyszer összeszedtem minden bátorságom és elkezdtem társaságba járni.Feszülten éreztem maga,fölleg,ha ismeretlenek is voltak.Pont,mint te.Mára már túl léptem ezen.Még mindig nehezen veszem rá magam,hogy idegenekkel szóbaálljak,de rákényszerűl az ember,pláne,ha új munkahelyen van,vagy a te esetedben suli váltás.Mennifog,csak az első lépések nehezek.
2009. ápr. 27. 17:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Es ha van onbizalmam ? Vagyis nemtudom, de pl kinezetre azert elegge meg vagyok elegedve magammal...szoval ezzel nincs gondom (azthiszem :P). Csak akkor nemtudom mitol felek, valszeg a tobbiek velemenyetol ? Mert elegge tartok mas velemenyerol, es lehet egy tarsasagban annyira akarom hogy elfogadjanak hogy inkabb hallgatok egesz vegig, es akkor nem rontok el semmit, nem alkothatnak rollam velemenyt, csak annyit hogy szegyenlos vagyok. Csak ez igy nem a legjobb megoldas...
2009. ápr. 27. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem attol nem kell félned, hogyha más rossz véleményt alkot rólad, azért amilyen igazából vagy, mert hga ez megtörténik, akkor megtörténik, de egy idő után megváltozik az ember véleménye, ha jobban megismer valakit! szerintem ez még mindig a jobb lehetőség annál, hogy nem sok embernek engeded, hogy igazán megismerjen! De szerintem ezzel te is tökéletesen tisztában vagy, csak megerősítésre vágysz!
2009. ápr. 28. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:

menj oda az első emberhez, és kezdj el vele beszélni az első dologról

az ember csak addig fél valamitől, amígh el nem kezdi

2009. máj. 2. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!