Mit jelenthet ez az álom?
Egy vidéki, kis faluban voltam, valahol a hegyek között. Hideg volt és sok hó. Találkoztam egy sráccal, aki egyből elvarázsolt. Jó volt hozzábújni meg ilyenek, mert megnyugtatott a jelenléte. Ha a szemembe nézett és mosolygott, úgy éreztem, a világ összeomlik körülöttem, és nem bírtam ellenállni neki. Amikor viszont megcsókolt, észbekaptam, mondtam neki, hogy ne, mert van barátom (az igazi barátom), viszont hiába voltam immár tudatomnál, túlságosan akartam én is ezt az egészet, és nem voltam túl meggyőző... Mégegyszer megcsókolt, ekkor már én is visszacsókoltam, elkezdtünk vetkőzni, és utána pedig nem emlékszem semmire...
Jelentheti ez a szeretethiányt vagy épp a szexualitás hiányát? Barátom ugyanis külföldi, és elég ritkán tudunk találkozni (kb. havonta).
Először arra gondoltam hogy másfelé kacsintgatsz, és hogy már nem kapod meg amire szükséged van, de amikor olvastam hogy havonta látod a barátodat, így ez teljesen normális, hiányzik neked az a megnyugvás amikor hozzábújsz, hiányzik valaki, aki mellett biztonságba tudhatod magad, aki szeret téged, és te viszont szereted.
Jól látod, ez csak annyit jelen amennyit írtál, hogy hiányzik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!