Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennétek az osztálytárssal?

Mit tennétek az osztálytárssal?

Figyelt kérdés

Van pár barátnőm, akik idősebbek nálam, és az egyik lány osztálytársam velük barátkozik,és minden baromságot mond nekik rólam, ezért kezdenek megutálni. A csaj aki kavar, ráadásul folyton azzal a fiúval van akibbe szerlemes vagyok.A fiú az egyik nagyobb lánybarátnőbe szerelmes.

Mivel tudnám leálíítani a lányosztálytárasamat?

2009. ápr. 26. 14:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Hát szerintem finoman mond meg neki hogy mi nem tetszik ("Te szakatt kis k**va mostmár igazán leálhatnál") Ha nem hallgat a "szép" szóra akkor meg üsd ketté , hogy 3felé essen
2009. ápr. 26. 14:17
 2/11 A kérdező kommentje:
értem, köszi de azért valami más ötlet?
2009. ápr. 27. 17:01
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
szerintem inkább a barátnőidnek mondd el, hogy ezeket csak a lány találja ki, tőle pedig kérdezd meg, hogy tulajdonképpen mi baja van veled, azt próbáld vele megbeszélni ( ha van értelme), és természetesen szólj neki, hogy ne találjon ki hülyeségeket ( de szerintem nem kell durván, az csak rólad lenne szegénységi biozonyítvány). a fiúnak pedig finom jelzésekkel hozd a tudtára, hogy tetszik neked ( ne mondd meg, hogy szerelmes vagy belé, mert akkor nem kell megszereznie, és természetesnek veszi a szeretetedet). hidd el, ha te is tetszel neki, akkor érteni fogja a jelzéseket, és kezdeményez, de ha nem, akkor nem érdemes leragadni nála, hanem minél előbb lépj tovább!!sok szerencsét!;)
2009. aug. 5. 13:13
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

van pár barátnőm,akik idősebbek nálam-vagyis ismernek téged,mert barátnők vagytok

az egyik lány osztálytársad,akik velük barátkozik meg téged mocskol

ha a barátnőid hisznek a kis szarkavarónak és téged meg sem kérdeznek ,akkor nem barátnők

ha az osztálytárs egy szarkavaró,te pedig nem olyan vagy mint ahogy beállít téged a legjobb,ha nem magyarázkodsz senki előtt,ha a lelkiismereted tiszta ,akkor minek aggódnál?másokat nem kell meggyőznöd,mert aki rosszindulatú úgyis azt mond amit akar és nem tudod minden mondatát megcáfolni

a kavarós csaj biztos a te bosszantásodra lóg fiúval,

ez ellen nem tudsz tenni ,de kezeld úgy mintha nem is érdekelne

a fiú a nagylány barátnőbe szerelmes-a nagylányok meg még nagyobb fiúkba-általában

bármit is teszel,se egy barátságért se egy szerelemért ne hozd magad olyan helyzetbe,hogy ne legyen benned tartás,önbecsülés!!

2009. aug. 5. 13:14
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
Hány éves vagy?
2009. aug. 5. 15:15
 6/11 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.
2009. aug. 5. 16:12
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
öld meg! ilyen egyszerű :P
2009. aug. 5. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:
31%
te meg menj neki a falnak a hülye ötleteiidel te aberált barom -.-" miért kell ilyen hülye ötleteket adni egy 16 éves kis csajnak ?????
2009. aug. 5. 21:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
agyonverném. :)
2009. aug. 5. 22:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Üsd le egy szívlapáttal, és ásd el a kertbe!
2009. aug. 6. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!