Hány éves lennél most legszívesebben?
1 éves kortól kezdenék mindent előlről, persze a mai gondolkodásommal. 1 éves kortól azért, mert akkor újra felfedeznék mindent, a világot, embereket..
Aztán olyan 11 éves koromtól kezdve biztosan mindent másképp csinálnék.
12 lennék szívesen. Átélném újra a legjobb pillanatokat az életemből. Így belegondolva nem változtatnék sok mindenen, sajnos ha meg akarom élni a jó dolgokat, azokhoz valószínűleg sorsdöntő rosszaknak is meg kéne történnie.
De a gyerekkorom sokkal jobb volt még így is.
Örökre 17 az én is szívesen lennék, életem legjobb éve volt.
21F
érdekes h 16 éves korig mindenki idősebb szeretne lenni utána pedig fiatalabb ezt az alapján mondom h mit írtak a többiek
én 18 vagyok de nem szeretnék fiatalabb lenni, mert egyszer elég volt végigszenvedni eddig, de idősebb se szeretnék lenni, mert most olyan jó :)
Tizenegy, mert akkor délelőtt a suliban voltam, délután meg tanulni kellett. És az tök jó.
Most huszonöt vagyok.
18.
Most 36 vagyok...ha tudtam volna 18 évesen hogy most hol tartok, akkor elhúzom a belem a fenébe ebből a putriból,amit magyarországnak csúfolnak.
8-11, max. 12, de tényleg az a max.
Nagyon sok dolgot sokkal szebbnek látok, amik már elszálltak, rokonokkal megromlott a kapcsolat, még közelebbi rokonok meghaltak. :( Régi remények szálltak el (különböző okokból), jó szokások tűntek el illetve váltak lehetetlenné.
A tinikorba nem vágynék vissza (még most is benne vagyok sajnos). Amúgy is mindenben más vagyok, mint egy tipikus ember, ebben a korban, mikor mindenki mindenkihez hasonulni akar, mikor kívülről nézve mindenki egyforma, mikor a szórakozás a bulizás, a társakkal lét, amit én nem nagyon szeretek, mert magányos típus vagyok, közben azt sugallják: ha nem bulizol, hatalmas dologból maradsz ki, amit vissza fogsz sírni. Mindig is túl komoly voltam, most még komolyabb, úgy érzem, felnőttem már. Nem tartozik személyiségemhez a minden elleni lázadás (nem mintha minden tetszene, sőt, de ... úgy fele-fele, na).
Elég sok frusztrációm van.
Ráadásul pszichológus mondta, hogy nálam végeredményben kimaradt a tinikor, és később előjöhet. Ettől eléggé félek, mert egyetem alatt, családalapításkor, munkavállaláskor, ha előjön, az katasztrofális lehet.
Szóval el innen, el ebből a korból, el!!!
Mostanában nosztalgiázós kedvem van, és ráadásul leginkább a pozitív dolgok maradtak meg a 7-8-13 éves koromból, ezért oda. Na jó, inkább csak 12-ig.
18, lassan 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!