Miért vagyok agresszív?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, nagyon gyűlölöm az embereket. Minden nap elképzelem,hogy hogyan kínoznék és gyilkolnék meg egy embert akit nagyon utálok. Állandóan ezen jár az eszem.2009. ápr. 24. 13:39
1/7 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek ez egy betegség ami sokkal több olyan hormont termel ami az agresszivitásért felelős.Meg hát ez a sok agresszív játékok és filmek!
2/7 anonim válasza:
nyugi én is szoktam ilyeneken képzelegni, tök jó amíg csak képzelgés :)
3/7 anonim válasza:
Sok rossz dolog történt veled az életben, és elfelejtetted, hogy milyen csodásan is lehet élni, és milyen kedves, szeretetre méltó emberek is vannak.
4/7 anonim válasza:
Azért mert nem változtatsz magad körül az embereken, és rossznak fogadod el őket, nem próbálsz változtatni. Be kell látnod hogy senki sem rossz, nincs mit utálni senkin, máshogy kell hozzáállni és kész. Az ember mindig olyan lesz veled, amilyen te voltál vele. Persze lehetnek veled is szemetek, de azt kellő képen kell kezelni, úgy ahogy azt megérdemli. Ilyenből kevés van nagyon.
5/7 anonim válasza:
Én is ugyan igy vagyok...Verset is írtam eröl. priviben írj rám kösszi ,hogy beszéljünk:)
L/14
7/7 anonim válasza:
Majd 40 évesen, amikor se gyerek, se férj, de még udvarló sem lesz, majd elgondolokhatsz, hogy mit rontottál el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!