Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megölnétek egy ártatlan...

Megölnétek egy ártatlan embert ha nagyon sok pénzt kapnátok érte?

Figyelt kérdés
több miliárd forintot.
2009. ápr. 23. 21:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
73%

Én megölném, ha merész lennék, és ha nem ismerném. Bár félnék a lelkifurdalástól, a tükörbe nézéstől, és persze a lebukástól. Ártatlan ember nem létezik, de gonosz se. Az a baj hogy mindig megítéljük az embereket, teljesen mindegy, ártatlan, nem ártatlan több milliárd forint mégis csak pénz.

A kérdéssel gond van, ok nélkül nem szokott senki ölni, és ok nélkül milliárdot kapni érte, erre elfogadható válasz.

2009. ápr. 24. 23:28
 22/34 anonim ***** válasza:
40%
előző válaszadó vagyok utolsó mondaot elirtam, aztakarta írni hogy a kérdésre nincs elfogadható, értelmes válasz
2009. ápr. 24. 23:29
 23/34 anonim ***** válasza:
63%

Igen ha hozámn érne ugy vagy ha bántaná valakimet ako még én fizetnék h öljék meg de meg teném magam is pénzér ha tudom mit tet ismerösömel...

De ha jó ember akor nem

2009. ápr. 25. 13:22
 24/34 anonim ***** válasza:
68%
A penz nem erdemli meg azt a lelkiismeret furdalast ami van utanna
2009. ápr. 25. 18:07
 25/34 anonim ***** válasza:
58%

Tekintve a mostani életkörülményemet.. háát... nem tudom.De inkább az igen felé hajlok.Amúgy a mai világban szinte már nem lehet meggazdagodni becsületes úton... rengeteg példa van rá.

Inkább én is a lebukástól tartanék, nem pedig a lelkiismeretem miatt.Persze nagyon rossz érzésem lenne nyilván... de előbb-utóbb elmúlna.

Olyan ember vagyok, aki bárkinek megmondja az igazat, szóval most is leírtam ide hogy mit gondolok erről, és vállalom a következményeket!!jöhet a lepontozás!!

16/F

Menyus

2009. ápr. 30. 13:52
 26/34 anonim ***** válasza:
95%

megleptek egyesek válaszai,de senkit se pontoztam le .én inkább a híd alatt csöveznék mintsem h.tudjam h.kioltottam vki életét.(nem érdekel hány milliárdról van szó,hihetetlen h.van akinek ez elég ok lenne)

amúgy igenis van olyan h.ártatlan ember,de ha nem az akkor se érdemli ezt meg senki.

én is csak abban az esetben ölnék embert, ha meg kellene védenem valemelyik szerettemet,(v.önvédelem)de pl. bosszúból nem ölnék.biztos megfordulna a fejemben,erős lenne a kísértés,de nem tenném meg... csak a pénzért SOHA!!

1.válaszoló voltam.

2009. ápr. 30. 14:13
 27/34 anonim válasza:
61%
Én is megtenném..De nem tudom mit éreznék utánna.de a milliárd szerintem segitene:)ugy s nagyon vannak rendes emberek
2009. júl. 5. 16:29
 28/34 anonim ***** válasza:
91%
Hm a kérdés rendkívül jó.A gyilkosság ugye ezt mindenki tudja, nem egy helyénvaló dolog.Akár a pénzért akár bosszúból, akár a szerettünk féltéséből, akárhogyan, ez sohasem lehet, indok.Soha senkinek nem kívánom, hogy ilyen helyzetbe kerüljön mert a választás is borzalmas teher, lehet, de az ember nem veheti el egy másik ember életét, semmilyen okból kifolyólag sem.Vannak balesetek, de a tudatos gyilkosság amellyet ráadásul haszonszerzés céljából csinál valaki, azt hiszem a bűnök koronázatlan királya.Nem ítélem el aki megtenné, mert ahhoz nincs jogom, csak elszomorít.
2009. szept. 1. 12:37
 29/34 anonim ***** válasza:
93%
Soha. Ha én pusztulok bele, akkor sem! Nem bírnám utána egy életen át hordozni a terhet, tudni, hogy a szeretteinek, barátainak mekkora fájdalmat okoztam, tőle pedig elvettem a legnagyobb kincsét, az életét.. nem menne.
2009. okt. 26. 17:32
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Képtelen lennék embert ölni. Pénzért sem.
2009. nov. 16. 06:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!