Vámpír vagyok? Csak komoly válaszokat!
Figyelt kérdés
Egy este egy fura csávót láttam az ablakomból, aki engem figyelt.Másnap reggel arra ébredtem,hogy vérzik a karom.Lenyaltam a vért,mert lusta voltam kikelni az ágyból és ízlett ezért elkezdtem szívni.Később meghallottam mikor édesanyám hazajött,amit általában halkan tesz.Megkívántam a vérnarancsot is ráadásul tesin gyorsabban futok,mint bárki más.Szemüveges vagyok,de a szemem is javult rövid idő alatt igen sokat.Esetleg tudtok valami speciális vizsgálatot amivel kideríthetem?Vagy egy speciális iskolát, ahova járhatok?2011. szept. 9. 23:56
11/18 anonim válasza:
most komolyan... erre a kérdésre komoly válaszokat vársz?
nem, nem vagy vámpír. de a biztonság kedvéért kérdezz meg egy pszichológust is, az jobban ért hozzá.
12/18 anonim válasza:
Igen, Sándor. Ha valaki vámpírrá változik, kortól, nemtől, és nemzetiségtől függetlenül Sándor lesz a vezeték-és keresztneve is. Sőt igazából a második keresztneve is az lesz. Aki nem ezt mondja, az hazudik. Vagy részeg.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ezt elmondtad máris máshogy látom a világot így Sándorként
2011. szept. 11. 19:15
14/18 anonim válasza:
Nem tudom ti hogy vagytok vele, én nem engedném hogy egy vámpír szopja a fäszomat. :)
15/18 anonim válasza:
Da. Igor, Vladimir, tegyük helyre ezt az agyacskát.
16/18 anonim válasza:
Apukám ha ízlik a véred akkor vashiányos vagy ... menj ki a térre és nyalogass el egy-két korlátot.
Ami a látásodat illeti .. Kérdezd meg anyukádat tényleg rossz volt-e a szemed vagy csak nem fogtad fel kiskorodba hogy ha kinyitod a csipádat látsz?!
A vérnarancsot azért írtad hogy nagyobb legyen a hiszti, ha meg nem akkor egészségedre.
18/18 trolll 2000 válasza:
1. Igen 2. Gyere el hozzám pls
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!